Vitaminai ir maisto papildai Medicinos technika Kosmetika, kvepalai Higiena Ortopedija Mamai ir vaikui Lytinei sveikatai Slauga ir negalia Pirmoji pagalba
Medicinos technika
Užsiprenumeruokite naujienas

Automatinis kraujospūdžio matuoklis OMRON M2

(4 įvertinimų)
Automatinis kraujospūdžio matuoklis OMRON M2
Automatinis kraujospūdžio matuoklis OMRON M2
*Reali prekės išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotos nuotraukoje, todėl prašome vadovautis prekės savybėmis, kurios nurodytos prekės aprašyme
*Kainos galioja užsakant elektroninėje parduotuvėje. Vaistinėje kainos gali skirtis.

Gamintojas: Omron, Japonija

OMRON M2 - tai optimalus kainos ir kokybės santykis.Parodo pagrindinius kraujospūdžio duomenis. Jis veikia su elementais ar įjungus į elektros tinklą su papildomai įsigyjamu adapteriu.
Kaina
78,90 €
Kiekis
  vnt.
Į krepšelį
Nemokamas pristatymas
Pristatymo laikas (d.d.):   2 - 4 d.d.
Garantija (mėn.):   36
Kitos šio gamintojo prekės Pasiūlyti draugui >

Automatinis žastinis kraujospūdžio matuoklis

  • „Intellisense“pripūtimo technologija: tai tikslumas, greitas ir patogumas matavimas. Ši technologija padeda žmonėms stebėti ir kontroliuoti kraujospūdį. „Intellisense“ pripūtimo technologija nustato reikiamą   oro pripūtimo lygį kiekvienam matavimui individualiai, todėl oro niekada nebus pripūsta daugiau nei reikia.
  • Spaudimo kontrolės sistema. Ši sistema optimaliai parenka oro pripūtimo į rankovę greitį, todėl jūs jausite tik švelnų spaudimą rankoje. Ši sistema veikia kartu su „IntelliSense“ pripūtimo technologija.
  • Teisingo rankovės uždėjimo sistema. Matuojant kraujospūdį automatiniais kraujospūdžio matuokliais dažnai pasitaikanti problema yra netikslūs matavimo parodymai dėl netinkamai naudojamo prietaiso, taip gali nutikti ir dėl netinkamo rankovės apvyniojimo ar per mažo užveržimo. Tačiau su nauja OMRON teisingo rankovės uždėjimo sistema to išvengsite. Matuoklis ekrane parodys, ar teisingai buvo uždėta rankovė, tam, kad būtų gauti tikslūs matavimo rezultatai.
  • Nereguliaraus širdies ritmo indikatorius. Šiuo ženkliuku pažymėti kraujospūdžio matuokliai turi unikalų algoritmą aptikti nereguliarų pulsą. Nereguliarus pulsas gali turėti įtakos matavimo rezultatų tikslumui. Nereguliaraus pulso algoritmas automatiškai nustato, ar matavimas yra galimas ar turi būti pakartotas. Jei nereguliaraus pulso dažnis priimtinas (nedidelis), tai ekrane bus matomi rezultatai kartu su nereguliaraus pulso ženklu. Jei nereguliaraus pulso dažnis klaidins rezultatus, jie nebus rodomi. Bus rodomas tik nereguliaraus pulso ženklas.
  • Kraujospūdžio lygio indikatorius. Ekrane pasirodo liniuotė, kuri praneša apie aukštesnį negu norma spaudimą ir galimą hipertenzijos pavojų. Jūs tiksliai nežinote, ką reiškia skaičiai, kuriuos parodo kraujospūdžio matuoklis? Su naujuoju kraujospūdžio lygio indikatoriumi, Jūs lengvai matysite ir sužinosite ar Jūsų kraujospūdžio duomenys neviršija Pasaulio Sveikatos Organizacijos rekomenduojamo kraujospūdžio lygio. Naudotojams, kurie nori patikrinti ar jų kraujospūdis yra normalus t.y. neaukštesnis kaip 135/85mmHg, yra įdiegtas kraujospūdį įvertinantis indikatorius.
  • Kliniškai patvirtintas tikslumas. Visi OMRON kraujospūdžio matuokliai prieš išleidžiant juos į rinką yra kliniškai patikrinami pagal Tarptautinį protokolą. Tyrimai atliekami Vokietijos, Didžiosios Britanijos, Prancūzijos ir JAV notifikuotose klinikose.
  • 30 paskutinių matavimų atmintis
  • 3 metų garantija

Šis patikimas OMRON kraujospūdžio matuoklis parodo pagrindinius kraujospūdžio duomenis. Jis veikia su elementais ar įjungus į elektros tinklą su papildomai įsigyjamu adapteriu. Omron M2 – tai optimalus kainos ir kokybės santykis.

OMRON M2 - tai optimalus kainos ir kokybės santykis.

Parašykite atsiliepimą apie šią prekę

* Šiuos laukus užpildyti privaloma.
Galite tik įvertinti, komentaro rašyti nebūtina.

Klausti apie šią prekę

Susiję straipsniai bei patarimai
Kartu su šia preke dažniausiai perkamos
2011 - 2024 © www.farmaplius.lt Visos teisės saugomos įstatymo.
E-sprendimas: HexaCommerce