Vitaminai ir maisto papildai Medicinos technika Kosmetika, kvepalai Higiena Ortopedija Mamai ir vaikui Lytinei sveikatai Slauga ir negalia Pirmoji pagalba
Medicinos technika
Užsiprenumeruokite naujienas

Automatinis kraujospūdžio matuoklis OMRON MIT ELITE PLUS

(2 įvertinimų)
Automatinis kraujospūdžio matuoklis OMRON MIT ELITE PLUS
Automatinis kraujospūdžio matuoklis OMRON MIT ELITE PLUS
*Reali prekės išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotos nuotraukoje, todėl prašome vadovautis prekės savybėmis, kurios nurodytos prekės aprašyme
*Kainos galioja užsakant elektroninėje parduotuvėje. Vaistinėje kainos gali skirtis.

Gamintojas: Omron, Japonija

OMRON MIT ELITE PLUS Pilnai automatinis žastinis kraujospūdžio matuoklis su kompiuterine įranga. Šiuolaikiškas dizainas, kuris ypač pabrėžiamas šiandieninėje greitai besikeičiančioje rinkoje. Atmintis: 90 matavimų atmintis ir vidurkio išvedimo funkcija.
Kaina
Išparduota
Kiekis
  vnt.
Į krepšelį
Nemokamas pristatymas
Pristatymo laikas (d.d.):   2 - 4 d.d.
Garantija (mėn.):   60
Kitos šio gamintojo prekės Pasiūlyti draugui >

Pilnai automatinis žastinis kraujospūdžio matuoklis su kompiuterine įranga.

Savybės:

  • Šiuolaikiškas dizainas, kuris ypač pabrėžiamas šiandieninėje greitai besikeičiančioje rinkoje.
  • Atmintis: 90 matavimų atmintis ir vidurkio išvedimo funkcija.
  • OMRON MIT Elite Plus turi kompiuterinę programinę įrangą bei šviečiantį ekraną

Dėl auštos klasės dizaino šiandien nebereikia slėpti ekrane matomo padidėjusio kraujospūdžio parodymų. Su šiuo „i-pod“ stiliaus kraujospūdžio matuokliu žmonės nesigėdys kitiems parodyti savo matavimų rezultatus. Matuoklis patogus duomenų peržiūrai dėl didelio LCD ekrano, paprastos vieno mygtuko paspaudimo funkcijos. Komplekte yra vidutinio dydžio rankovė (22-32 cm). Didžiulis atminties pajėgumas ir galimybė per 10 minučių iš eilės atlikti 3 matavimus ir išvesti matavimų vidurkį.

OMRON MIT Elite suseka nereguliarų širdies ritmą ir atvaizduoja tik patikimus parodymus. Jei širdies rimtas nereguliarus, tai pavaizduojama simboliu. Specialūs simboliai taip pat rodomi ekrane esant hipertenzijai ar jei judama matavimo metu. Tiems, kurie nori įsitikinti, ar jų kraujospūdis rekomenduotino dydžio (žemiau nei 135/85 mmHg), turi stebėti prietaiso parodymus. Jeigu po matavimo mirksi specialus simbolis, vadinasi kraujospūdžio parodymai viršijo rekomenduojamą dydį.

OMRON MIT Elite Plus turi USB jungtį bei programinę įrangą, reikalingą matavimo duomenims analizuoti, kuri yra „OMRON Health Management Software” nuosavybė (programa tokia pati, kaip ir OMRON M10-IT krausopūdžio matuoklyje). Programa leidžia paprastai analizuoti matavimų rezultatus ir perkeltus duomenis iš kompiuterio siųsti gydytojui ar į kliniką.

Prie OMRON MIT Elite matuoklių galima naudoti dviejų dydžių rankoves, t.y. vidutinę, kai žasto apimtis 22-32 cm, bei didelę, kai žasto apimtis 32-42 cm. Komplekte pridėta vidutinio dydžio rankovė. Ypatingai didelė rankovė (žasto apimčiai esant 32-42 cm) gali būti įsigyjama papildomai.

OMRON MIT Elite komplekte yra saugojimo dėklas, elementų komplektas, kraujospūdžio matuoklio pasas, garantinis lapas bei instrukcija. Papildomai galima įsigyti maitinimo bloką į elektros tinklą. Tikslingas naudojimas: Visos matuoklio funkcijos lengvai suprantamos, valdomos ir matomos patraukliame ekrane.

Naujos kartos OMRON MIT Elite matuokliai patinka betkurios amžiaus grupės naudotojams. Potencialūs šio kraujospūdžio matuoklio naudotojai priskiriami elito sluoksniui, arba solidūs žmonės.

OMRON MIT Elite matuoklis išskirtinis dėl didelio ekrano ir plono dizaino, todėl idealiai tinka keliautojams, kurie teikia pirmenybę žastiniams matuokliams, taip pat puikiai tinka atlikti kraujospūdžio matavimus ofise. Prijungimas prie kompiuterio yra dar viena išskirtinė sąvybė, dėl kurios šis kraujospūdžio matuoklis toks patogus dėl įtemptos dienotvarkės.

Su OMRON MIT Elite Plus matuoti ir stebėti kraujospūdį labai paprasta.

Klinikinis pripažinimas: OMRON MIT Elite liniją kliniškai patvirtino Europos Hipertenzijos Sąjunga – Tarptautiniu Protokolu, oficialiame leidinyje. Gamintojas Omron, Lietuva

Parašykite atsiliepimą apie šią prekę

* Šiuos laukus užpildyti privaloma.
Galite tik įvertinti, komentaro rašyti nebūtina.

Klausti apie šią prekę

Susiję straipsniai bei patarimai
Kartu su šia preke dažniausiai perkamos
2011 - 2024 © www.farmaplius.lt Visos teisės saugomos įstatymo.
E-sprendimas: HexaCommerce