Vitaminai ir maisto papildai Medicinos technika Kosmetika, kvepalai Higiena Ortopedija Mamai ir vaikui Lytinei sveikatai Slauga ir negalia Pirmoji pagalba
Higiena
Užsiprenumeruokite naujienas

Intymios higienos prausiklis gaivaus kvapo GYNOFIT 200ml

(0 įvertinimų)
Intymios higienos prausiklis gaivaus kvapo GYNOFIT 200ml
Intymios higienos prausiklis gaivaus kvapo GYNOFIT 200ml
*Reali prekės išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotos nuotraukoje, todėl prašome vadovautis prekės savybėmis, kurios nurodytos prekės aprašyme
*Kainos galioja užsakant elektroninėje parduotuvėje. Vaistinėje kainos gali skirtis.

Gamintojas: Tentan AG, Šveicarija

„Gynofit“ gaivaus kvapo intymios higienos prausiklis Kas yra Gynofit intymios higienos prausiklis ir kada jis naudojamas? Gynofit intymios
Kaina
Išparduota
Kiekis
  vnt.
Į krepšelį
Pristatymo laikas (d.d.):   2 - 4 d.d.
Kitos šio gamintojo prekės Pasiūlyti draugui >

„Gynofit“ gaivaus kvapo intymios higienos prausiklis

Kas yra Gynofit intymios higienos prausiklis ir kada jis naudojamas?

Gynofit intymios higienos prausiklis yra švelni valomoji priemonė, skirta kasdienei intymiai higienai. Intymioji sritis, pasižyminti natūralia puikiai subalansuota pusiausvyra, yra labai jautri kūno dalis. Šią pusiausvyrą gali sutrikdyti įvairūs veiksniai, tokie kaip apsilankymas baseine, gydymasis antibiotikais, kontraceptinių priemonių vartojimas, dažnos vaginalinės infekcijos, diabetas, stresas, prasta mityba ir t.t. Kaip viso to rezultatas gali pasireikšti niežėjimo (perštėjimo), deginimo pojūtis arba atsirasti nemalonaus kvapo išskyrų. Normalus intymios srities pH lygis svyruoja tarp 4 ir 5.5, todėl čia esanti terpė yra šiek tiek rūgštinė. Jei pH sutrinka, gali atsirasti neigiamų vaginalinės mikrofloros pokyčių. Tai gali lemti mielių / bakterinės infekcijos pasireiškimą arba iš svetur patekusių bakterijų atsiradimą.

Gynofit intymios higienos prausiklio sudėtyje yra pieno rūgšties – natūralaus vaginalinės mikrofloros komponento. Jis palaiko normalų pH ir taip apsaugo nuo per didelio arba per mažo terpės rūgštingumo. Gynofit intymios higienos prausiklis gali būti ir gaivaus kvapo ir bekvapis, todėl yra tinkami kasdienei intymiai higienai.

Ką dar reikėtų žinoti?

Preparatas skirtas tik išoriniam naudojimui.

Kada negalima naudoti Gynofit intymios higienos prausiklio arba kada reikėtų jį naudoti atsargiai?

Gynofit intymios higienos prausiklio naudoti negalima, jei yra nustatyta alergija bet kuriam iš jo sudėtyje esančių ingredientų.

Kurį Gynofit intymios higienos prausiklį naudoti ir kada?

Jei oda sudirgusi, patariame naudoti bekvapį Gynofit intymios higienos prausiklį ; jis rekomenduojamas ir esant jautriai odai. Gaivaus kvapno Gynofit intymios higienos prausiklis Jūsų vaginalinei mokroflorai suteikia papildomą gaivos pojūtį.

Ar galima naudoti Gynofit intymios higienos prausiklį nėštumo ir žindymo laikotarpiu?

Taip.

Kaip naudoti Gynofit intymios higienos prausiklį?

Geriausia Gynofit intymios higienos prausiklį naudoti kasdien maudantis duše. Plaukite intymias vietas prausikliu ir po to perplaukite vandeniu. Tinka tik išoriniam naudojimui.

Kokį šalutinį poveikį gali turėti intymios higienos prausiklis ?

Iki šiol nebuvo pastebėta jokių šalutinio poveikio pasireiškimo atvejų.

Ką dar svarbu žinoti?

Laikykite 15-25°C temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Kokius kitus produktus gali pasiūlyti Gynofit?

Gynofit sprendžia beveik visas su lytine sveikata susijusias problemas.

- Gynofit pieno rūgšties vaginalinis gelis: mažina niežėjimo, deginimo pojūtį ir nemalonaus kvapo išskyrų atsiradimą. Jei makštyje jau yra padidėjęs mielių arba iš svetur patekusių bakterijų kiekis, Gynofit pieno rūgšties vaginalinis gelis Jums padės. Jis natūraliai atkuria vaginalinės mikrofloros pusiausvyrą, sureguliuoja pH lygį ir skatina natūralų vaginalinės mikrofloros atkūrimą.

- Gynofit drėkinamasis vaginalinis gelis: vaginalinis sausumas yra dar viena dažnai pasitaikanti problema. Dažniausiai ji atsiranda streso, gimdymo, menopauzės ar priešvėžinių terapijų taikymo laikotarpiu. Tokiu atveju Jums gali padėti Gynofit drėkinamasis vaginalinis gelis. Jis prilimpa prie gleivinės ir padeda makščiai atgauti jos sveiką apsauginę bakterinę mikroflorą.

Abu Gynofit vaginaliniai geliai yra:

- Be konservantų
- Be kvapiųjų medžiagų
- Higieniškai supakuoti vienkartinio naudojimo aplikatoriuose
- Jie kovoja su problema ten, kur ji atsirado

Kokia Gynofit intymios higienos prausiklių sudėtis:

Gaivaus kvapo: vanduo, natrio laurilsulfatas, hidroksipropilmetilceliuliozė, polioksietilen-(9)-tridecileteris, dinatrio-laurel-sulfosukcinatas, peg-5-etilheksanoatas, ramunėlių aliejus, kvapiosios medžiagos, pieno rūgštis, chlorheksidino digliukonatas, citronelolis, limonenas, linalolis

Bekvapis: vanduo, natrio laurilsulfatas, hidroksipropilmetilceliuliozė, polioksietilen-(9)-tridecileteris, dinatrio-laurel-sulfosukcinatas, peg-5-etilheksanoatas, ramunėlių aliejus , pieno rūgštis, chlorheksidino digliukonatas.

Gamintojas: Tentan AG, CH-4452 Itingen Šveicarija

Parašykite atsiliepimą apie šią prekę

* Šiuos laukus užpildyti privaloma.
Galite tik įvertinti, komentaro rašyti nebūtina.

Klausti apie šią prekę

2011 - 2024 © www.farmaplius.lt Visos teisės saugomos įstatymo.
E-sprendimas: HexaCommerce