Vitaminai ir maisto papildai Medicinos technika Kosmetika, kvepalai Higiena Ortopedija Mamai ir vaikui Lytinei sveikatai Slauga ir negalia Pirmoji pagalba
Higiena
Užsiprenumeruokite naujienas

Plaunamasis kremas TENA WASH CREAM 1000ml

(0 įvertinimų)
Plaunamasis kremas TENA WASH CREAM 1000ml
Plaunamasis kremas TENA WASH CREAM 1000ml
*Reali prekės išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotos nuotraukoje, todėl prašome vadovautis prekės savybėmis, kurios nurodytos prekės aprašyme
*Kainos galioja užsakant elektroninėje parduotuvėje. Vaistinėje kainos gali skirtis.

Gamintojas: SCA Hygiene Products

TENA Wash Cream plaunamasis kremas Sudėtis pagal INCI-funkcija: Aqua-vanduo/tirpiklis Glyceryl stearate, Cetyl palmitate-minkštikliai/emulsikliai
Kaina
8,94 €
Kiekis
  vnt.
Į krepšelį
Pristatymo laikas (d.d.):   1 - 3 d.d.
Barkodas:   9001707
Kitos šio gamintojo prekės Pasiūlyti draugui >

TENA Wash Cream plaunamasis kremas

Sudėtis pagal INCI-funkcija: Aqua-vanduo/tirpiklis Glyceryl stearate, Cetyl palmitate-minkštikliai/emulsikliai PEG-20 Glyceryl stearate, Cetearyl alcohol-minkštikliai/emulsikliai Cetearyl isononanoate-emulsiklis Ceteareth-20-emulsiklis Methylparaben, Propylparaben, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol-konservuojanti sistema Parfum-lengvas švelnus kvapas Limonene, Hexyl cinnamal, Benzyl salicylate-kvapniosios medžiagos Linalool, Butylphenyl methylpropional-kvapniosios medžiagos Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxyaldehyde-kvapniosios medžiagos Benzyl benzoate, Alpha-isomethyl ionone-kvapniosios medžiagos

Kas tai yra? TENA plaunamasis kremas yra trys viename gaminys, kuris švelniai valo, atstato ir saugo net itin gležną odą. Idealiai tinka dažnam naudojimui. Šis kremas yra neprie kaištingas muilo ir vandens pakaitalas, kurio nereikia nuplauti, o taip pat išlaiko gerą odos būklę. Nereikia papildomai gaišti laiko nuplovimui ir sausinimui, todėl laiką skirtą tarpvietės priežiūrai galima sumažinti iki 80%*.
* tyrimas atliktas su nenuplaunamais valikliais. Žurnalas apie Žaizdų, ostomijos ir šlapimo nelaikymo priežiūrą, 1995.
 
Kaip jis veikia? Valo pacientų odą be jokio muilo ir vandens, ją drėkina ir saugo. Kremas nenuteka nuo odos bei neturi įtakos skysčių sugėrimui į sauskelnes.
Kaip jis naudojamas? Išspauskite nedidelį kiekį TENA plaunamojo kremo ant vienkartinio gaminio, tokio kaip TENA minkštos servetėlės ar TENA valymo pirštinė. Valykite tarpvietę kryptimi iš priekio į nugarą. Su vandeniu nuplauti nereikia.
Kas turėtų juo naudotis? Dažnam naudojimui skirtą dermatologiškai patikrintą kremą kasdien naudoja daugiau kaip 70 000 žmonių visame pasaulyje. Jis skirtas valyti tarpvietės odą keičiant sauskelnes, tačiau gali būti naudojamas ir viso kūno valymui.
 
Fizinės savybės Fizinė sandara: kremas, aliejaus vandenyje emulsija. Kvapas: gaivus, lengvas aromatas. Tirpumas: pilnai maišomas su vandeniu. pH: 5,5 Laikymo sąlygos ir galiojimo laikas Geriausias iki: 36 mėn. nuo pagaminimo datos (žr. ant pakuotės), 12 mėn. po atidarymo.
Rekomenduojama laikymo temperatūra nuo 0 laipsn. C iki 30 laipsn. C. Saugumas Gaminių formulės, gamyba, saugumo nustatymas ir pagrindimas atitinka ES Kosmetikos Direktyvą (76/768/EEC). Gamyba atitinka GMP ir ISO 9001-2000 standartus.
Gaminiai buvo dermatologiškai patikrinti tyrimais, taip pat turi ilgą saugaus naudojimo istoriją. Gaminiai nebuvo bandomi su gyvūnais - šį reikalavimą sąlygoja septintoji ES kosmetikos direktyvos pataisa.

Parašykite atsiliepimą apie šią prekę

* Šiuos laukus užpildyti privaloma.
Galite tik įvertinti, komentaro rašyti nebūtina.

Klausti apie šią prekę

2011 - 2024 © www.farmaplius.lt Visos teisės saugomos įstatymo.
E-sprendimas: HexaCommerce