Vitaminai ir maisto papildai Medicinos technika Kosmetika, kvepalai Higiena Ortopedija Mamai ir vaikui Lytinei sveikatai Slauga ir negalia Pirmoji pagalba
Medicinos technika
Užsiprenumeruokite naujienas

AirPhysio® teigiamo slėgio iškvėpimo prietaisas suaugusiems

(0 įvertinimų)
AirPhysio® teigiamo slėgio iškvėpimo prietaisas suaugusiems
AirPhysio® teigiamo slėgio iškvėpimo prietaisas suaugusiemsAirPhysio® teigiamo slėgio iškvėpimo prietaisas suaugusiems
*Reali prekės išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotos nuotraukoje, todėl prašome vadovautis prekės savybėmis, kurios nurodytos prekės aprašyme
*Kainos galioja užsakant elektroninėje parduotuvėje. Vaistinėje kainos gali skirtis.

Gamintojas: AirPhysio, Australija

AirPhysio® naudojamas kaip teigiamo slėgio iškvėpimo prietaisas (OPEP), siekiant pagerinti gleivių pašalinimą iš kvėpavimo
Kaina
65,34 €
Kiekis
  vnt.
Į krepšelį
Nemokamas pristatymas
Pristatymo laikas (d.d.):   2 - 4 d.d.
Barkodas:   9369998021505
Kitos šio gamintojo prekės Pasiūlyti draugui >

AirPhysio® naudojamas kaip teigiamo slėgio iškvėpimo prietaisas (OPEP), siekiant pagerinti gleivių pašalinimą iš kvėpavimo takų.

AirPhysio® sukelia vibraciją kvėpavimo takų sienelėse, kuri atlaisvina gleives bei padidina endobronchinį spaudimą, kad iškvėpimo metu būtų galima išlaikyti kvėpavimo takų praeinamumą ir sumažinti gleivių įstrigimo tikimybę. Prietaisas taip pat gali būti naudojamas šalinant gleives pacientams, sergantiems lėtiniu bronchitu ar bronchektazėmis ir kartu teigiamo iškvėpimo slėgio (PEP) terapijai, didinant plaučių tūrį.

AirPhysio® teikia pagalbą pacientams, sergantiems kvėpavimo takų ligomis:

● Astma;
● Atelektaze;
● Bronchitu;
● Bronchektazėmis;
● Lėtine obstrukcinė plaučių liga (LOPL);
● Cistine fibroze;
● Kitomis ligos, dėl kurių susilaiko gleivės.

Kaip dažnai naudoti AirPhysio®

Prietaisą naudokite 5-10 minučių, 2-3 kartus per dieną, esant simptomams arba kaip nurodė Jūsų gydytojas. Naudokite AirPhysio® ryte, tik atsikėlus, po pietų arba vakare, maždaug 1 valandą iki miego. Siekiant išvengti pernelyg didelio nuovargio, geriau pridėkite papildomą seansą, užuot prailginę seanso trukmę.

Kaip AirPhysio® veikia?

Iškvepiant per prietaisą, kvėpavimo takuose susidaro teigiamas slėgis. Gerėjant kvėpavimo takų būklei, kvėpavimo metu pradėsite judinti plieninį rutulį, pakeldami jį virš kūgio, panaikindami izoliacinį sluoksnį tarp kūgio ir rutulio. Plieninio rutulio judėjimas sukuria slėgio svyravimus, kurie padeda vibruoti kvėpavimo takams, taip atlaisvindami gleives nuo kvėpavimo takų sienelių.

Kaip naudoti AirPhysio® prietaisą:

1. Pasiimkite stiklinę vandens ir servetėlių, atsipalaiduokite, patogiai atsisėskite.
2. Lėtai įkvėpkite, giliau nei įprastai, tačiau neužpildykite plaučių iki galo.
3. Sulaikykite kvėpavimą 2-3 sekundes.
4. Įstatykite AirPhysio® prietaisą į burną, iškvėpkite per prietaisą pakankamai greitai, bet ne per stipriai, naudodami pilvo/gilųjį kvėpavimą. Neištuštinkite plaučių. Naudokite lūpų balzamą, jei lūpos džiūsta proceso metu.
5. Kai plaučiai pasieks optimalią talpą, kad galėtų pakelti rutulį, sureguliuokite pakreipimą, kad pajustumėte maksimalią vibraciją krūtinėje, skruostus laikykite įtemptus. Kai kuriems žmonėms rutulys gali nejudėti pirmais bandymais, tai yra normalu. Tęskite naudojimą kol laikui bėgant plaučiai sustiprės.
6. Iškvėpę per prietaisą, galite pajusti, kad gerklėje kaupiasi gleivės. Jei taip, pakosėkite, kad pašalintumėte gleives. Jei gleivės nesikaupia, palaukite, AirPhysio® pradės gleivių šalinimo procesą ( po 5-10 minučių naudojimo). Susikaupusias gleives galite išspjauti.
7. Kartokite 2–4 žingsnius iki 10 minučių. Kad išvengtumėte galvos svaigimo gilaus kvėpavimo metu, sustokite ir atsipalaiduokite. Tęskite, kai būsite pasirengę.

Dėmesio: šis metodas gali jus apsvaiginti. Tai normalu dėl iškvepiamo anglies dioksido kiekio. Jei pasijusite apsvaigęs, padarykite pertrauką ir pakvėpuokite normaliai, kol atsigausite. Jei nedarysite pertraukų galite apalpti ar prarasti sąmonę.

Atsakomybės apribojimas: Prietaiso AirPhysio® naudojimo rezultatai gali būti skirtingi pacientams, atsižvelgiant į jų fizinį pasirengimą, gleivių šalinimo sunkumą ir esamą sveikatos būklę.

Parašykite atsiliepimą apie šią prekę

* Šiuos laukus užpildyti privaloma.
Galite tik įvertinti, komentaro rašyti nebūtina.

Klausti apie šią prekę

Kartu su šia preke dažniausiai perkamos
2011 - 2024 © www.farmaplius.lt Visos teisės saugomos įstatymo.
E-sprendimas: HexaCommerce