Vitaminai ir maisto papildai Medicinos technika Kosmetika, kvepalai Higiena Ortopedija Mamai ir vaikui Lytinei sveikatai Slauga ir negalia Pirmoji pagalba
Mamai ir vaikui
Užsiprenumeruokite naujienas

Buteliukas su „Pigeon“ +1 lygio žinduku MOMMA 250ml (nuo 0+ mėn)

(0 įvertinimų)
Buteliukas su „Pigeon“ +1 lygio žinduku MOMMA 250ml (nuo 0+ mėn)
Buteliukas su „Pigeon“ +1 lygio žinduku MOMMA 250ml (nuo 0+ mėn)
*Reali prekės išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotos nuotraukoje, todėl prašome vadovautis prekės savybėmis, kurios nurodytos prekės aprašyme
*Kainos galioja užsakant elektroninėje parduotuvėje. Vaistinėje kainos gali skirtis.

Gamintojas: Lansinoh Laboratories, Inc.

„mOmma“ 250 ml talpos maitinimo buteliukas su „Pigeon“ +1 lygio žinduku (nuo 0+ mėn.) Apvalus, ergonomiškas.
Kaina
Išparduota
Kiekis
  vnt.
Į krepšelį
Pristatymo laikas (d.d.):   2 - 4 d.d.
Kitos šio gamintojo prekės Pasiūlyti draugui >

„mOmma“ 250 ml talpos maitinimo buteliukas su „Pigeon“ +1 lygio žinduku (nuo 0+ mėn.)

Apvalus, ergonomiškas. Šis buteliukas specialiai pagamintas apvalus, kad Jūsų kūdikiui būtų lengviau jį suimti mažomis rankutėmis.

Saugus ir higieniškas. Buteliukas smagiai linguoja, bet visada grįžta į vertikalią padėtį. Čiulpiama vieta niekada nesiliečia su stalo ar aukštos vaikiškos kėdutės paviršiumi, todėl užtikrinamas aukščiausias higienos lygis.

Apsauginis dangtelisŠis dangtelis sandariai užspaudžia buteliuko kaklelį su apsauga nuo išsiliejimo, todėl užtikrinamas aukščiausias higienos lygis – net ir tada, kai buteliukas nešiojamas.

„Pigeon“ žindukas:

Apsaugo nuo dieglių viduriuose. Šie žindukai turi trigubą vožtuvėlį, kad kūdikiui žindant nepatektų oro. Maitinant „mOmma“ žindukais nereikia daryti pertraukos, kūdikis nuryja mažiau oro, tad sumažėja dieglių viduriuose dėl susikaupusių dujų tikimybė. 100 proc. silikoninis. Pagamintas iš gryno silikono, todėl užtikrinamas aukščiausias saugos ir higienos lygis bei ilgaamžiškumas. Platus kaklelis. Šie žindukai uždedami ant plačiakaklio buteliuko. Kadangi kakleliai yra dideli, juos lengva valyti. Asortimentas. Gaminami trijų rūšių žindukai, skirti naudoti nuo gimimo: mažo pralaidumo +1 lygio (tik gimusiems ir vyresniems kūdikiams),  vidutinio pralaidumo +2 lygio (3 mėn. ir vyresniems kūdikiams) ir mažo pralaidumo +3 lygio (4 mėn. ir vyresniems kūdikiams.
 
Kūdikiui augant, iš pradžių naudojamas neišlaistomas puodelis su dviem ąselėmis, o vėliau – neišlaistomas puodelis su viena ąsele, taigi kartu „auga“ ir „mOmma“.

Naudodamas puodelį su dviem ąselėmis, kūdikis išmoksta jį paimti, o po to – naudotis puodeliu su viena ąsele. Vėliau, naudodamas puodelį su viena ąsele, kūdikis lengvai išmoksta paimti įprastus puodelius ir stiklines.
Sudėtyje nėra bisfenolio A.


Galima plauti indaplovėje.

Gėrimą galima šildyti mikrobangų krosnelėje (nuėmus dangtelį).  

Sudėtyje nėra bisfenolio A.

250 ml talpos.

Gamintojas: Lansinoh Laboratories, Inc.

Parašykite atsiliepimą apie šią prekę

* Šiuos laukus užpildyti privaloma.
Galite tik įvertinti, komentaro rašyti nebūtina.

Klausti apie šią prekę

2011 - 2024 © www.farmaplius.lt Visos teisės saugomos įstatymo.
E-sprendimas: HexaCommerce