Vitaminai ir maisto papildai Medicinos technika Kosmetika, kvepalai Higiena Optika Ortopedija Mamai ir vaikui Slauga ir negalia Lytinei sveikatai Pirmoji pagalba
Vitaminai ir maisto papildai
Užsiprenumeruokite naujienas

Maisto papildas Dr.Ohhira OM-X 12 rūšių pieno rūgšties bakterijų kompleksas 570mg N60

(0 įvertinimų)
Maisto papildas Dr.Ohhira OM-X 12 rūšių pieno rūgšties bakterijų kompleksas 570mg N60
Maisto papildas Dr.Ohhira OM-X 12 rūšių pieno rūgšties bakterijų kompleksas 570mg N60Maisto papildas Dr.Ohhira OM-X 12 rūšių pieno rūgšties bakterijų kompleksas 570mg N60Maisto papildas Dr.Ohhira OM-X 12 rūšių pieno rūgšties bakterijų kompleksas 570mg N60

Gamintojas: Biobank Co, Japonija

Maisto papildas Dr.OHHIRA® 3 METUS FERMENTUOTAS 12 RŪŠIŲ PIENO RŪGŠTIES BAKTERIJŲ KOMPLEKSAS   60 kapsulių po 570
Kaina
45 €
Kiekis
  vnt.
Į krepšelį
Nemokamas pristatymas
Pristatymo laikas (d.d.):   1 - 3 d.d.
Kitos šio gamintojo prekės Pasiūlyti draugui >
Maisto papildas Dr.OHHIRA® 3 METUS FERMENTUOTAS 12 RŪŠIŲ PIENO RŪGŠTIES BAKTERIJŲ KOMPLEKSAS
 
60 kapsulių po 570 mg
Grynasis kiekis: 34,2 g
 
Sudedamosios dalys
melasa, oligosacharidai - 119,9 mg
naminių slyvų (Prunus domestica L.) vaisių ekstraktas - 47,3 mg
daržinio špinato (Spinacia oleracea L.) lapų ekstraktas - 15,7 mg
kininių ožerškių (Lycium chinense Mill.) vaisių ekstraktas - 5,9 mg
valgomojo dantenio / šiitake grybo (Lentinula edodes) milteliai - 4,9 mg
paprastojo bastučio tamsiojo porūšio (Brassica rapa var. Perviridis) lapų ir stiebų ekstraktas - 2,9 mg
skiautėtalapių fikusų (Ficus carica L.) vaisių ekstraktas - 2,9 mg
rykštinės ir pietinės šilauogių (V.ashei Reade, V. australe Small) vaisių ekstraktas - 2 mg
raudonosios vaškuonės (Myrica rubra) vaisių ekstraktas - 2 mg
kvapiųjų citrinmedžių (Citrus junos) vaisių ekstraktas - 2 mg
braziliško agariko (Agaricus blazei) milteliai - 2 mg
kuokštinių sėdžių / maitake grybo (Grifola frondosa) milteliai - 2 mg
Hijiki jūržolių (Hizikia fusiforme) lapai ir stiebai - 2 mg
dumblių Undaria pinnatifida lapai ir stiebai - 2 mg
dumblių Laminaria japonica lapai ir stiebai - 2 mg
 
vienoje kapsulėje yra ~2 800 000 kolonijas formuojančių vienetų gyvybingų gerųjų žarnyno bakterijų:
BIFIDOBAKTERIJŲ:
B.breve M-16V - 0,1 mg
B.infantis M-63 - 0,1 mg
B.longum BB536 - 0,1 mg
B.lactis Bl-04® - 0,1 mg

LAKTOBAKTERIJŲ:
L.acidophilus La-14® - 0,1 mg
L.brevis NBRC 3345 - 0,1 mg
L.bulgaricus NBRC 13953 - 0,1 mg
L.casei TO-A - 0,1 mg
L.fermentum NBRC 3071 - 0,1 mg
L.helveticus NBRC 3809 - 0,1 mg
L.plantarum TO-A - 0,1 mg

STREPTOCOCCUS THERMOPHILUS NBRC 13957 - 0,1 mg
pagalbinės medžiagos: dažinių dygminų (Carthamus tinctorius L.) sėklų aliejus, jūržolių (Lithothamnion calcareum) milteliai, dažiklis paprastoji karamelė, emulsiklis riebalų rūgščių poliglicerolio esteriai, želatinas, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis.
 
Vartojimas. Suaugusiems ir vaikams (nuo 3 metų, dėl užspringimo rizikos) rekomenduojama vartoti po 1-2 kapsules per dieną, užsigeriant vandeniu, geriausiai vakare.
 
Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Svarbu subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas.
 
Gamintojas: BioBank Co., Ltd., 388-1 Hirata, Okayama 700-0952, Japonija.

Kuo ypatinga Dr.OHHIRA® formulė?

  • 3 metus fermentuoto Dr.OHHIRA® produkto sudėtyje yra net 12 rūšių pieno rūgšties bakterijų, priklausančių Lactobacillus, Bifidobacterium ir Streptococcus šeimoms.
  • Fermentuotoje masėje taip pat yra skaidulinių medžiagų - oligosacharidų - kurios sudaro palankias sąlygas gerųjų žarnyno bakterijų mitybai ir padeda palaikyti bakterijų pusiausvyrą virškinimo sistemoje.


PIENO RŪGŠTIES BAKTERIJOS

Lactobacillus, Bifidobacterium, Streptococcus

Dr.OHHIRA®  formulės sudėtyje yra net 12 rūšių pieno rūgšties bakterijų: Bifidobacterium breve ss. Breve - 1x109 KFV*, Bifidobacterium infantis ss. Infantis - 1x109 KFV, Bifidobacterium longum - 1x1010 KFV, Bifidobacterium lactis - 1x109 KFV, Lactobacillus acidophilus - 1x1011 KFV, Lactobacillus brevis - 1x109 KFV, Lactobacillus bulgaricus - 1x109 KFV, Lactobacillus casei ss. Casei - 1x109 KFV, Lactobacillus fermentum - 1x109 KFV, Lactobacillus helveticus ss. - 1x109 KFV, Lactobacillus plantarum - 1x109 KFV, Streptococcus thermophilus - 1x1011 KFV.

*KFV – koloniją formuojantis vienetas.


MAISTINĖS SKAIDULOS

Fermentuotos daržovės, vaisiai, uogos, jūržolės, dumbliai ir grybai

Maistinės skaidulos arba skaidulinės medžiagos -tai angliavandeniai (polisacharidai), kurių yra augaliniuose produktuose ir kurių neskaldo žmogaus virškinimo fermentai. Skaidulines medžiagas skaldo storosios žarnos mikroflora. Maistinės skaidulos sudaro palankias sąlygas gerųjų žarnyno bakterijų mitybai ir padeda palaikyti bakterijų pusiausvyrą virškinimo sistemoje.

Į fermentuoto augalinio ekstrakto sudėtį įeina natūraliai Japonijos gamtoje užaugę augalai, turtingi mikroelementais, mineralais ir vertingomis maistinėmis medžiagomis:

  •  vaisiai ir uogos - slyvos, kininiai ožerškiai, skiautėlapių fikusų vaisiai, šilauogės, raudonosios vaškuonės, kvapiųjų citrinmedžių vaisiai
  •  dumbliai Laminaria ir Undaria bei jūržolės Hijiki
  •  grybai - valgomasis dantenis (šiitake), kuokštiniai sėdžiai (maitake), braziliškas agarikas

BIOGENINIAI METABOLITAI

trumpos grandinės riebalų rūgštys, organinės rūgštys, peptidai, polifenoliai

Dr.OHHIRA® formulės sudėtyje yra biogeninių metabolitų, t.y. medžiagų, susiformavusių fermentuojant pieno rūgšties bakterijas. Tai: SCFA (trumpos grandinės riebalų rūgštys), organinės rūgštys, peptidai, polifenoliai.


Sudėtyje nėra GMO, pieno produktų ir glitimo.


UNIKALUS 3 METŲ GAMYBOS PROCESAS

Dr.OHHIRA® formulė yra gaminama natūralios fermentacijos būdu, nenaudojant termiško apdorojimo. Taip yra išsaugomos gyvos probiotinės kultūros, vertingos maistinės medžiagos iš augalinės kilmės ingredientų.

Šis tradicinis japonų gamybos būdas suteikia produktui išskirtinių savybių:

  • Ilga fermentacija natūralioje temperatūroje užtikrina pačių stipriausių bakterijų išlikimą.
  • Produkto brandinimas natūralioje, t.y. kiekvienam sezonui būdingoje, temperatūroje garantuoja bakterjų atsparumą temperatūrų svyravimui, kad užtikrina ilgesnį produkto galiojimo laiką.
  • 3 metus trunkanti fermentacija ir brandinimas pakeičia augalinių ingredientų savybes, kas lemia gerą produkto toleravimą.

Fermentacija ir brandinimas

► Ištisus metus natūraliai Japonijos gamtoje augantys augalai renkami ir dedami į specialias talpas. Vienerius metus jie sluoksniuojami ir nuolat maišomi, kol palaipsniui virsta vientisa tiršta mase.

► Fermentacijai paspartinti pridedama pieno rūgšties bakterijų, priklausančių Lactobacillus, Bifidobacterium ir Streptococcus šeimoms. Masė toliau brandinama dar 2 metus.


► Visas fermentacijos ir brandinimo procesas vyksta patalpose, kurios nėra šildomos ar vėsinamos. Keičiantis metų laikams, patalpose keičiasi temperatūra ir santykinis oro drėgnumas. Silpnosios bakterijos žūsta, o stipriųjų palikuonys išmoksta prisitaikyti prie temperatūrų skirtumų, todėl Dr.OHHIRA® papildo nereikia laikyti šaldytuve.


► Per visą trejų metų fermentacijos laikotarpį nuolat stebimas pieno rūgšties bakterijų augimas ir aktyvumas, atliekami maistinių medžiagų ir rūgštingumo (pH) lygio fermentacijos produkte tyrimai. Pasibaigus fermentacijai, masė ruošiama kapsuliavimui vienoje didžiausių Japonijos gamyklų FUJI CAPSULE, įsikūrusioje Fuji kalno papėdėje.

► Dr.OHHIRA® maisto papildas pateikiamas minkštose kapsulėse. Kapsulės sienelės apsaugo pieno rūgšties bakterijas nuo skrandžio rūgščių, leidžia joms saugiai pasiekti žarnyną ir ištirpsta jame per 40 minučių.


Kokybės kontrolė

► Dr.OHHIRA® produktai gaminami pagal tarptautinius geros gamybos praktikos (GGP) standartus.

► Galutinio produkto kokybės kontrolę atlieka Japonijos Maisto tyrimų laboratorija, pavaldi Japonijos vyriausybei.

► Importuojant Dr.OHHIRA® produktus į Lietuvą, atliekami privalomi laboratoriniai tyrimai, tikrinama radiacinė tarša ir kiekvienai įvežamai produktų partijai išduodami jų saugumą patvirtinantys sertifikatai.

Rankų darbas - nuo pat pradžios iki pabaigos

Nepaisant to, kad Japonija garsėja aukštu technologiniu lygiu, gaminant Dr.OHHIRA® produktus naudojama labai daug rankų darbo. Kaip sako patys gamintojai, nei vienas robotas negali būti toks pastabus, atidus ir kruopštus, kaip žmogaus akys ir rankos.

► Kapsulių bei lizdinių lapelių (blisterių) kokybę tikrina FUJI CAPSULE personalas, dėl įtempto darbo dirbantis net keturiomis pamainomis; blisteriai į dėžutes taip pat sudedami rankomis.

Unikali produkto forma

► Dr. OHHIRA® kapsulėse yra tirštos konsistencijos masė, kurios sudėtyje yra pieno rūgšties bakterijų ir skaidulinių medžiagų.

Parašykite atsiliepimą apie šią prekę

* Šiuos laukus užpildyti privaloma.
Galite tik įvertinti, komentaro rašyti nebūtina.

Klausti apie šią prekę

Kartu su šia preke dažniausiai perkamos
2011 - 2019 © www.farmaplius.lt Visos teisės saugomos įstatymo.
E-sprendimas: HexaCommerce