Vitaminai ir maisto papildai Medicinos technika Kosmetika, kvepalai Higiena Ortopedija Mamai ir vaikui Lytinei sveikatai Slauga ir negalia Pirmoji pagalba
Pirmoji pagalba
Užsiprenumeruokite naujienas

Akių lašai HYAL-DROP multi 10ml

(0 įvertinimų)
Akių lašai HYAL-DROP multi 10ml
Akių lašai HYAL-DROP multi 10ml
*Reali prekės išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotos nuotraukoje, todėl prašome vadovautis prekės savybėmis, kurios nurodytos prekės aprašyme
*Kainos galioja užsakant elektroninėje parduotuvėje. Vaistinėje kainos gali skirtis.

Gamintojas: Bausch&Lomb

Hyal-Drop® multi yra akių paviršių drėkinantys lašai, kurie maloniai atgaivina ir nuramina akis, kad jaustumėte ilgalaikį palengvėjimą po
Kaina
13,93 €
Kiekis
  vnt.
Į krepšelį
Pristatymo laikas (d.d.):   2 - 4 d.d.
Barkodas:   9003738
Garantija (mėn.):   47819
Kitos šio gamintojo prekės Pasiūlyti draugui >
Hyal-Drop® multi yra akių paviršių drėkinantys lašai, kurie maloniai atgaivina ir nuramina akis, kad jaustumėte ilgalaikį palengvėjimą po tipinių akių išsausėjimo simptomų.
Novatoriškas Hyal-Drop® multi prietaisas su patentuotu pompos mechanizmu atitinka šiuolaikiniam drėkinimui keliamus aukštus reikalavimus.
 
- Hyal-Drop® multi sudėtyje nėra konservantų.
- Pirmą kartą atidarius pakuotę, Hyal-Drop® multi galima vartoti 12 savaičių (3 mėnesius).
- Hyal-Drop® multi sudėtyje yra hialurono rūgšties – natūralaus polimero, kurio taip pat yra žmogaus akyje ir natūralioje ašarų plėvelėje.
- Todėl Hyal-Drop® multi preparatas yra gerai toleruojamas.
- Hyal-Drop® multi tinka ilgalaikiam vartojimui.
- Hyal-Drop® multi tinka vartoti minkštų ir kietų kontaktinių lęšių drėkinimui ir pakartotiniam sudrėkinimui, kad kontaktinius lęšius būtų žymiai maloniau nešioti visą dieną.
- Vartoti Hyal-Drop® multi yra labai paprasta ir saugu.
- Hyal-Drop® multi galima tiksliai dozuoti po vieną lašą.
 
Kada reikėtų vartoti Hyal-Drop® multi?
Esant akių paviršiaus drėkinimo sutrikimams su tokiais simptomais, kaip sausų akių jautrumas, deginimas arba greitas nuovargis. Šių simptomų priežastimi dažniausiai yra darbas prie kompiuterio arba ilgas televizoriaus žiūrėjimas, sausas patalpų oras, šildymo sistema, oro kondicionavimas, cigarečių dūmai arba skersvėjai. Taip pat ir kai kurie vartojami vaistai (pvz., geriamos tabletės), kai kurios ligos, bei kai kuriuose akių lašuose esantys konservantai gali įtakoti akių drėkinimo sutrikimų vystimąsi.
 
Hyal-Drop® multi pagerina akių paviršiaus drėkinimą bei naudojamas, kaip minkštų ir kietų kontaktinių lęšių drėkinimo ir pakartotinio sudrėkinimo medžiaga nešiojant kontaktinius lęšius. Preparatas atgaivina ir nuramina Jūsų akis. Jūs tai pajusite.

Parašykite atsiliepimą apie šią prekę

* Šiuos laukus užpildyti privaloma.
Galite tik įvertinti, komentaro rašyti nebūtina.

Klausti apie šią prekę

2011 - 2024 © www.farmaplius.lt Visos teisės saugomos įstatymo.
E-sprendimas: HexaCommerce