Vitaminai ir maisto papildai Medicinos technika Kosmetika, kvepalai Higiena Ortopedija Mamai ir vaikui Lytinei sveikatai Slauga ir negalia Pirmoji pagalba
Medicinos technika
Užsiprenumeruokite naujienas

Automatinis kraujospūdžio matuoklis OMRON M2 BASIC

(0 įvertinimų)
Automatinis kraujospūdžio matuoklis OMRON M2 BASIC
Automatinis kraujospūdžio matuoklis OMRON M2 BASIC
*Reali prekės išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotos nuotraukoje, todėl prašome vadovautis prekės savybėmis, kurios nurodytos prekės aprašyme
*Kainos galioja užsakant elektroninėje parduotuvėje. Vaistinėje kainos gali skirtis.

Gamintojas: Omron, Japonija

Nereguliaraus širdies ritmo (aritmijos) indikatorius. Šiuo ženkliuku pažymėti kraujospūdžio matuokliai turi unikalų algoritmą aptikti nereguliarų
Kaina
75 €
Kiekis
  vnt.
Į krepšelį
Nemokamas pristatymas
Pristatymo laikas (d.d.):   2 - 4 d.d.
Garantija (mėn.):   36
Kitos šio gamintojo prekės Pasiūlyti draugui >
  • Nereguliaraus širdies ritmo (aritmijos) indikatorius. Šiuo ženkliuku pažymėti kraujospūdžio matuokliai turi unikalų algoritmą aptikti nereguliarų pulsą. Nereguliarus pulsas gali turėti įtakos matavimo rezultatų tikslumui. Nereguliaraus pulso algoritmas automatiškai nustato, ar matavimas yra galimas ar turi būti pakartotas.

    • „Intellisense“ pripūtimo technologija: tai tikslumas, greitas ir patogumas matavimas. Ši technologija padeda žmonėms stebėti ir kontroliuoti kraujospūdį. „Intellisense“ pripūtimo technologija nustato reikiamą  oro pripūtimo lygį kiekvienam matavimui individualiai, todėl oro niekada nebus pripūsta daugiau nei reikia.

    • Spaudimo kontrolės sistema. Ši sistema optimaliai parenka oro pripūtimo į rankovę greitį, todėl jūs jausite tik švelnų spaudimą rankoje. Ši sistema veikia kartu su „IntelliSense“ pripūtimo technologija.

    • Teisingo rankovės uždėjimo sistema. Matuojant kraujospūdį automatiniais kraujospūdžio matuokliais dažnai pasitaikanti problema yra netikslūs matavimo parodymai dėl netinkamai naudojamo prietaiso ir dėl netinkamo rankovės apvyniojimo ar per mažo užveržimo. Tačiau su nauja OMRON teisingo rankovės uždėjimo sistema to išvengsite. Matuoklis ekrane parodys, ar teisingai buvo uždėta rankovė, tam, kad būtų gauti tikslūs matavimo rezultatai.

    • Kliniškai patvirtintas tikslumas. Visi OMRON kraujospūdžio matuokliai prieš išleidžiant juos į rinką yra kliniškai patikrinami pagal Tarptautinį protokolą. Tyrimai atliekami Vokietijos, Didžiosios Britanijos, Prancūzijos ir JAV notifikuotose klinikose.

    • Paskutinio matavimo atmintis

    • 3 metų garantija

  • Manžetės dydis - 22-32cm dydždio manžetė

Pakuotės turinys: pagrindinis prietaisas, vidutinė rankovė, naudojimo instrukcija, saugojimo dėklas, elementų komplektas,garantinis lapas, kraujospūdžio pasas.

Parašykite atsiliepimą apie šią prekę

* Šiuos laukus užpildyti privaloma.
Galite tik įvertinti, komentaro rašyti nebūtina.

Klausti apie šią prekę

Susiję straipsniai bei patarimai
Kartu su šia preke dažniausiai perkamos
2011 - 2024 © www.farmaplius.lt Visos teisės saugomos įstatymo.
E-sprendimas: HexaCommerce