Vitaminai ir maisto papildai Medicinos technika Kosmetika, kvepalai Higiena Ortopedija Mamai ir vaikui Lytinei sveikatai Slauga ir negalia Pirmoji pagalba
Mamai ir vaikui
Užsiprenumeruokite naujienas

BABYBIO ekologiška manų kruopų kremo su vanile tyrelė (nuo 6 mėn.) 4x85g

(0 įvertinimų)
BABYBIO ekologiška manų kruopų kremo su vanile tyrelė (nuo 6 mėn.) 4x85g
BABYBIO ekologiška manų kruopų kremo su vanile tyrelė (nuo 6 mėn.) 4x85g
*Reali prekės išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotos nuotraukoje, todėl prašome vadovautis prekės savybėmis, kurios nurodytos prekės aprašyme
*Kainos galioja užsakant elektroninėje parduotuvėje. Vaistinėje kainos gali skirtis.

Gamintojas: Vitagermine SAS

Supažindinkite vaiką su naujais skoniais ir tekstūromis! Manų kruopų ir nenugriebto pieno iš Prancūzijos derinys yra puikus saldus užkandis, pagardintas
Kaina
Išparduota
Kiekis
  vnt.
Į krepšelį
Pristatymo laikas (d.d.):   2 - 4 d.d.
Kitos šio gamintojo prekės Pasiūlyti draugui >

Supažindinkite vaiką su naujais skoniais ir tekstūromis! Manų kruopų ir nenugriebto pieno iš Prancūzijos derinys yra puikus saldus užkandis, pagardintas vanile. Tyrelės maišeliuose – kad vaikas galėtų džiaugtis šiais skoniais kad ir kur būtų!

Naudojimas: Jei kūdikis yra pasiruošęs, tyrelę galite duoti tiesiai iš maišelio. Kol kūdikis išmoks valgyti pats, tyrelę supilkite į šaukštą ar dubenėlį.

Laikymo sąlygos: Kol pakuotė neatidaryta, gaminį galima laikyti kambario temperatūroje. Sandariai uždarius, šaldytuve galima laikyti 24 valandas. Supakuota naudojant apsaugines dujas. Neleiskite jaunesniems nei 3 metų vaikams žaisti su dangteliu.

Sudedamosios dalys: Atgaminto nenugriebto karvės pieno milteliai iš Prancūzijos* 88 %, cukrus*, kietųjų kviečių manų kruopos* 3 %, manioko krakmolas*, kvapiosios vanilės milteliai*.
Sudėtyje yra pieno ir glitimo.
* iš ekologiškų ūkių.

100 g maistinė vertė: Energinė vertė 406 Kj / 96 Kcal; riebalai 3,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2 g; angliavandeniai 13,3 g, iš jų cukrus 9,9 g; skaidulos <0,5 g; baltymai 3,6 g; druska 0,1 g; natris 47 mg; kalcis 97 mg.

Geriausia iki: žr. pakuotę.
Gamintojas: Vitagermine SAS.

Parašykite atsiliepimą apie šią prekę

* Šiuos laukus užpildyti privaloma.
Galite tik įvertinti, komentaro rašyti nebūtina.

Klausti apie šią prekę

Kartu su šia preke dažniausiai perkamos
2011 - 2024 © www.farmaplius.lt Visos teisės saugomos įstatymo.
E-sprendimas: HexaCommerce