Vitaminai ir maisto papildai Medicinos technika Kosmetika, kvepalai Higiena Ortopedija Mamai ir vaikui Lytinei sveikatai Slauga ir negalia Pirmoji pagalba
Mamai ir vaikui
Užsiprenumeruokite naujienas

Čiulptukai silikoniniai AVENT 0-6 mėn "Madingas" N2 (SCF196/01)

(0 įvertinimų)
Čiulptukai silikoniniai AVENT 0-6 mėn
Čiulptukai silikoniniai AVENT 0-6 mėn Čiulptukai silikoniniai AVENT 0-6 mėn
*Reali prekės išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotos nuotraukoje, todėl prašome vadovautis prekės savybėmis, kurios nurodytos prekės aprašyme
*Kainos galioja užsakant elektroninėje parduotuvėje. Vaistinėje kainos gali skirtis.

Gamintojas: AVENT

Čiulptukai Philips AVENT silikoniniai N2 nuo 0-6 mėn. "Madingas" (SCF196/01) 1/858 „Philips Avent“ ortodontiniai, išardomi ir
Kaina
Išparduota
Kiekis
  vnt.
Į krepšelį
Pristatymo laikas (d.d.):   2 - 4 d.d.
Barkodas:   8710103645344
Kitos šio gamintojo prekės Pasiūlyti draugui >

Čiulptukai Philips AVENT silikoniniai N2 nuo 0-6 mėn. "Madingas" (SCF196/01) 1/858

„Philips Avent“ ortodontiniai, išardomi ir simetriški čiulptukai yra patogūs augančio kūdikio gomuriui, dantims ir dantenoms. Visi „Philips Avent“ čiulptukai pagaminti iš silikono ir yra beskoniai ir bekvapiai. Spalvos gali būti skirtingos.

Kai kurie kūdikiai turi didesnį poreikį žįsti netgi po maitinimo, todėl daugeliui tėvų čiulptukas gali padėti nuraminti kūdikį. Šie ventiliuojami simetriški čiulptukai užtikrina taisyklingą gomurio, sukandimo bei dantų vystymąsi.

Visi Philips AVENT čiulptukai užtikrina aukščiausią kokybę ir saugumą. Kad čiulptukas išliktų švarus, visi čiulptukai turi apsauginį dangtelį. Prieš naudojimą gerai išplaukite, po to sterilizuokite verdančiame vandenyje 5min. arba garų sterilizatoriumi. Atvėsinkite. Laikykite sausame, uždengtame inde. Nepalikite čiulptukų tiesioginėje saulės šviesoje ar sterilizavimo/dezinfekavimo skystyje ilgiau nei nurodyta. Nemerkite į gardėsius - tai gali sukelti dantų ėduonį. Neriškite prie čiulptuko kaspinų , virvelių - vaikas gali pasismaugti. Neleiskite vaikui žaisti su dangteliais.

Žindukai, pagaminti iš bekvapio ir beskonio silikono, yra labai patvarūs, tačiau būtina patikrinti čiulptuko žinduką prieš ir po kiekvieno naudojimo. Jei pažeistas - pakeiskite.

Saugumo ir higienos sumetimais čiulptuką rekomenduojama keisti po 4 savaičių. Čiulptuko konstrukcija neleidžia vaikui jo praryti. Nenaudokite abrazyvinių, antibakterinių valymo priemonių. Plastiko sudėtyje nėra BPA.

Galima rinktis iš dviejų spalvų: melsva arba rausva.

Ortodontinis – kad būtų patogu

Spalvingas, ryškus čiulptukas

Saugi apvali rankenėlė

Saugi apvali rankenėlė

Kad „Philips Avent“ čiulptuką bet kuriuo metu galėtumėte patogiai išimti

Ortodontinis, simetriškas ir suspaudžiamas čiulptukas

Ortodontinis, simetriškas ir suspaudžiamas čiulptukas

Plokšti, lašo formos ir simetriški „Philips Avent“ čiulptukai yra patogūs augančio kūdikio gomuriui, dantims ir dantenoms, net jei jie burnoje apsiverčia.

Patogūs naudoti silikoniniai čiulptukai

Patogūs naudoti silikoniniai čiulptukai

Silikoninis „Philips Avent“ čiulptukas yra beskonis ir bekvapis, todėl jis labiau priimtinas jūsų kūdikiui. Silikonas yra švelnus, skaidrus, lengvai valomas ir jis nepasidaro lipnus. Čiulptukas yra stiprus, ilgalaikis ir nepraranda savo formos bei spalvos ilgą laiką.

Gali būti sterilizuojami

Gali būti sterilizuojami

Galima plauti indaplovėje

Galima plauti indaplovėje

 

 

 

Parašykite atsiliepimą apie šią prekę

* Šiuos laukus užpildyti privaloma.
Galite tik įvertinti, komentaro rašyti nebūtina.

Klausti apie šią prekę

2011 - 2024 © www.farmaplius.lt Visos teisės saugomos įstatymo.
E-sprendimas: HexaCommerce