Vitaminai ir maisto papildai Medicinos technika Kosmetika, kvepalai Higiena Ortopedija Mamai ir vaikui Lytinei sveikatai Slauga ir negalia Pirmoji pagalba
Higiena
Užsiprenumeruokite naujienas

Dantų pasta LACALUT WHITE&REPAIR 75ml

(0 įvertinimų)
Dantų pasta LACALUT WHITE&REPAIR 75ml
Dantų pasta LACALUT WHITE&REPAIR 75ml
*Reali prekės išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotos nuotraukoje, todėl prašome vadovautis prekės savybėmis, kurios nurodytos prekės aprašyme
*Kainos galioja užsakant elektroninėje parduotuvėje. Vaistinėje kainos gali skirtis.

Gamintojas: Dr.Theiss Naturwaren, Vokietija

„LACALUT white & repair” dantų pasta padeda susigrąžinti natūralų dantų baltumą, kartu remineralizuoja, stiprina ir saugo dantų emalį. Skirta
Kaina
4,73 €
Kiekis
  vnt.
Į krepšelį
Pristatymo laikas (d.d.):   2 - 4 d.d.
Kitos šio gamintojo prekės Pasiūlyti draugui >

„LACALUT white & repair” dantų pasta padeda susigrąžinti natūralų dantų baltumą, kartu remineralizuoja, stiprina ir saugo dantų emalį. Skirta kasdieniam naudojimui.

LACALUT dantų priežiūros priemonės – tai daugiau kaip 80-ties metų patirtis, sukauptos žinios ir nuolatiniai tyrinėjimai, siekiant sukurti išskirtinio efektyvumo ir aukščiausios kokybės dantų pastas.

„LACALUT white & repair” – tai nauja LACALUT tyrimų centro sukurta dantų pasta baltiems ir sveikiems dantims. Sudėtyje esantys fosfatai saugiai balina dantis, o unikalus natrio fluorido ir hidroksiapatito, pagrindinės dantų emalį sudarančios medžiagos, junginys remineralizuoja dantis ir apsaugo nuo neigiamo rūgščių bei bakterijų poveikio. Dantys tampa tvirtesni ir atsparesni.

„LACALUT white & repair” dantų pasta: · sugrąžina natūralų dantų baltumą; · kokybiškai nuvalo dantų apnašas ir užkerta kelią dantų akmenų susidarymui; · remineralizuoja emalį – dantys tampa tvirtesni ir atsparesni.

LACALUT dantų pastų efektyvumas kliniškai patikrintas ir patvirtintas!

LACALUT – odontologas Jūsų namuose! Vaikams iki 6 m. naudokite žirnio dydžio kiekį, stebėkite, kad nenurytų. Jeigu vartojami produktai, kurių sudėtyje yra fluorido, pasitarkite su odontologu arba savo gydytoju. Sudėtyje yra natrio fluorido. Dantų pasta su fluoro turinčiais junginiais, kurioje fluoro koncentracija (skaičiuojant F) yra 0,1176 %.

Parašykite atsiliepimą apie šią prekę

* Šiuos laukus užpildyti privaloma.
Galite tik įvertinti, komentaro rašyti nebūtina.

Klausti apie šią prekę

2011 - 2024 © www.farmaplius.lt Visos teisės saugomos įstatymo.
E-sprendimas: HexaCommerce