Vitaminai ir maisto papildai Medicinos technika Kosmetika, kvepalai Higiena Ortopedija Mamai ir vaikui Lytinei sveikatai Slauga ir negalia Pirmoji pagalba
Higiena
Užsiprenumeruokite naujienas

Gelis intymiai higienai DEO-INTIM VIVASAN 200ml

(0 įvertinimų)
Gelis intymiai higienai DEO-INTIM VIVASAN 200ml
Gelis intymiai higienai DEO-INTIM VIVASAN 200ml
*Reali prekės išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotos nuotraukoje, todėl prašome vadovautis prekės savybėmis, kurios nurodytos prekės aprašyme
*Kainos galioja užsakant elektroninėje parduotuvėje. Vaistinėje kainos gali skirtis.

Gamintojas: Intracosmed AG, Šveicarija

Gelis intymiai higienai    Antibakterinis gelis su hamamelių, ramunėlių, piliarožių, alavijų ekstraktais ir vitaminu E. Tinka kasdienei
Kaina
22,10 €
Kiekis
  vnt.
Į krepšelį
Pristatymo laikas (d.d.):   2 - 4 d.d.
Kitos šio gamintojo prekės Pasiūlyti draugui >
Gelis intymiai higienai 
 
Antibakterinis gelis su hamamelių, ramunėlių, piliarožių, alavijų ekstraktais ir vitaminu E. Tinka kasdienei jautrios intymių kūno vietų odos priežiūrai. Nedirgina odos ir nekeičia vaginalinės floros.
Apsaugo nuo grybelinių infekcijų, išsaugo natūralią rūgštinę terpę. Švarina, gaivina, patikimai apsaugo ir ilgam laikui dezodoruoja kūną.
 
Švelnus ir nedirginantis plaunamasis poveikis sukuriamas dėka iš kokosų aliejaus išgaunamų plaunamųjų tenzidų – kokamidopropilbetaio ir koket-7, o taip pat veikiant natrio sulfato lauretui. Nedirgina nei odos, nei gleivinių.
Gelis INTYMIAI HIGIENAI ilgą laiką patikimai saugo, drėkina ir dezodoruoja intymias kūno vietas, nedirgina odos. Apsaugo nuo grybelinių infekcijų, palaiko natūralią rūgštinę terpę. Suteikia malonų ir subtilų kvapą.
 
Naudojimas: Nedideliu kiekiu gelio padengti atitinkamas kūno vietas ir rūpestingai nuplovus nuskalauti šiltu tekančiu dušo vandeniu. Menstruacijų dienomis patartina naudoti dažniau. Gelis rekomenduojamas moterims ir vyrams. 
 
Veikliosios medžiagos: Tokoferolis (Vit.E), Barbadoso alavijų lapų sultys, ramunėlių, piliarožių, hamamelių ekstraktai, hidrolizuotas kviečių gliutenas, butilenglikolis, ricinos aliejus, kokamidopropilbetainas ,  natrio sulfato lauretas ir kt.

Parašykite atsiliepimą apie šią prekę

* Šiuos laukus užpildyti privaloma.
Galite tik įvertinti, komentaro rašyti nebūtina.

Klausti apie šią prekę

2011 - 2024 © www.farmaplius.lt Visos teisės saugomos įstatymo.
E-sprendimas: HexaCommerce