Vitaminai ir maisto papildai Medicinos technika Kosmetika, kvepalai Higiena Ortopedija Mamai ir vaikui Lytinei sveikatai Slauga ir negalia Pirmoji pagalba
Higiena
Užsiprenumeruokite naujienas

GUM AftaClear gelis burnos žaizdoms 10ml

(0 įvertinimų)
GUM AftaClear gelis burnos žaizdoms 10ml
GUM AftaClear gelis burnos žaizdoms 10ml
*Reali prekės išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotos nuotraukoje, todėl prašome vadovautis prekės savybėmis, kurios nurodytos prekės aprašyme
*Kainos galioja užsakant elektroninėje parduotuvėje. Vaistinėje kainos gali skirtis.

Gamintojas: Sunstar, Šveicarija

GUM® AftaClear gelis 10 ml idealiai tinka burnos aftų gydymui, dantų protezų ir ortodontinių plokštelių nutrynimams, nedideliems nudegimams ar burnos gleivinės, herpes viruso sukeltiems pažeidimams gydyti.
Kaina
Išparduota
Kiekis
  vnt.
Į krepšelį
Pristatymo laikas (d.d.):   2 - 4 d.d.
Barkodas:   7.63001990220E+12
Talpa:   10ml
Kitos šio gamintojo prekės Pasiūlyti draugui >

AFTOS, ŽAIZDELĖS ir BURNOS PAŽEIDIMAI.

GUM® AftaClear - efektyvus skausmo malšinimas nuo pirmojo panaudojimo.

GUM® AftaClear gelis 10 ml idealiai tinka burnos aftų gydymui, dantų protezų ir ortodontinių plokštelių nutrynimams, nedideliems nudegimams ar burnos gleivinės, herpes viruso sukeltiems pažeidimams gydyti.

  • Rekomenduojamas ūminiam gydymui, esant pavienėms burnos aftoms
  • Ilgo kaklelio pagalba lengva pasiekti tolimesnes burnos ertmės vietas
  • Tinka suaugusiems ir vaikams ( 10+kg / 2m.+) su tėvų priežiūra.

Vartojimo instrukcija: Tepkite 1 cm gelio 2 - 3 kartus per dieną, , po valgio, vieną savaitę ar kol simptomai išnyks, arba kaip rekomenduoja jūsų gydytojas ar vaistininkas. Po priemonės vartojimo rekomenduojama mažiausiai 30 min. negerti ir nevalgyti.

Gelio sudėtis: Sorbitoliovanduo, Propandiolas (Zemea), Vanduo,Propileno glikolis, Polikarbofilas (Noveon AA-1 USP), Gleivinę apsauganti medžiaga(Maltodekstrinas, OpuncijaFicus-Indicakaktuso ekstraktas, Europos alyvmedžio lapų ekstraktas), Natrio hidroksidas, Taurinas, Polivinilo pirolidonas(PVP (Luviskol K90)),Geogard Ultra (Gliukonolaktonatas, Natrio benzoatas, Kalcio gliukonatas), Ksilitolis, Natrio hialuronatas, SymRelief (Bisabololis,Imbiero šaknies ekstraktas), Sukralozė, Kvapiosios medžiagos, SteviaRebaudianaekstraktas, Maisto dažikliai (CI 19140, CI 42090).

Unikalios formulės sudėtyje yra: hialurono rūgšties , Mucosave (natūralių ekstraktų mišinys), polivinilo pirolidono (PVP), polikarbofilo, SymRelief (imbiero ir bisabololo mišinys) ir taurino.

GUM „AftaClear“ sudėtyje esančios natūralios kilmės medžiagos paspartina pažeistų burnos audinių gijimą. Pažeista vieta padengiama apsaugine plėvele ir apsaugoma nuo išorinių dirgiklių, todėl skausmas susilpnėja. Apsauginė plėvelė, paspartina natūralų gijimo procesą, išvengiama ilgo ir nemalonaus aftų gydymo. Patentuota formulė ne tik malšina atsiradusį skausmą, bet ir skatina burnos opų gijimą, kontroliuoja uždegiminį procesą, gydo pažeistus audinius.

Be alkoholio, nedirgina, nesukelia gėlimo, nepasireiškia tirpimo ar sausumo jausmas burnoje

GUM® AftaClear:
•         Efektyvus poveikis nuo pat pirmo panaudojimo;
•         Ilgalaikis ir greitas skausmo malšinimas;
•         Atstato pažeistus audinius;
•         Pagreitina gijimo procesą;
•         Apsaugo nuo naujų žaizdelių susidarymo;
•         Sudėtyje nėra alkoholio;
•         Negelia, nedegina, nesausina burnos gleivinės.

Visa GUM® AftaClear produktų linija gali būti naudojama ne tik burnos opų (aftų) gydymui, bet ir aftinio stomatito, kerpligės sukeltiems burnos gleivinės pažeidimams gydyti, atsinaujinančioms burnos žaizdelėms, opoms, atsiradusioms nešiojant ortodontines kabes, dantų protezų nutrintoms vietoms, po dantų implantacijos, esant nedideliems nudegimams ir kitiems smulkiems burnos pažeidimams gydyti

GUM® AftaClear   - trys efektyvūs produktai: gelis (Nr.2400, 10 ml.), burnos skalavimo skystis (Nr. 2410, 120ml.) ir purškalas (Nr. 2420, 15ml).  GUM® „AftaClear“ produktų sudėtyje yra hialurono rūgšties (gelyje - 0.3% ir skaliklyje/purškale - 0.1%)

KAS YRA BURNOS OPOS?

Burnos opos, dar vadinamos pasikartojančiomis burnos aftomis, yra uždegiminė liga, kurios požymiai - skausmingos žaizdos burnos gleivinėje. Jos atsiranda ant liežuvio, dantenų, gomurio, vidinėse lūpų ir skruostų pusėse.

Burnos opos dažniausiai būna apvalios arba ovalios, išsikišančiais kraštais, 3-10mm dydžio. Jos apsuptos raudono žiedelio lygiame burnos gleivinės audinyje.

Žaizdelės atsiranda  trūkus burnos epiteliui. Nervų galūnės tampa atviros, todėl lengviau veikiamos išorinių veiksnių. Tai gali sukelti    skausmą    ir diskomfortą.

Burnos aftos yra vienas iš nemaloniausių burnos ertmės pažeidimų, jos neigiamai veikia gebėjimą susikoncentruoti, maitintis, gerti ar normaliai kalbėti. Tokiu būdu, burnos aftos tampa susierzinimo ir įtampos šaltiniu. Jos trikdo mūsų kasdienį gyvenimą ir neigiamai veikia bendrą savijautą. Kai atsiranda burnos afta, atviros nervų galūnės tampa pažeidžiamos. Jas dirgina išoriniai stimuliatoriai, tokie kaip pavyzdžiui maistas, gėrimai, liežuvis, oras, seilės, ir kt. Jie sukelia daug skausmo ir lėtina burnos aftų gijimą. Geriausias sprendimas numalšinti šį skausmą yra užblokuoti ir apsaugoti pažeistą burnos ertmės vietą nuo išorinių stimuliatorių.

KAS SUKELIA BURNOS OPAS?

Opų atsiradimo priežastys gali būti: traumos (nešiojant ortodontines kabės ir protezus), stresas, onkologinės ligos, diabetas, netinkama mityba, vartojami vaistai, hormoniniai pakitimai, vitaminų trūkumas. Tam tikra somatinė būklė, genetiniai, taip pat ir imunologiniai bei mikrobiniai veiksniai gali įtakoti aftų ir burnos opų atsiradimą.

Atsargumo priemonės ir perspėjimai:

Prieš naudojant produktą būtina perskaityti vartojimo instrukciją.

Po naudojimo laikyti pakuotę saugiai uždarytą. Saugoti nuo karščio ir šalčio, kambario temperatūros  sąlygomis. Rekomenduojama laikymo temperatūra nuo +5oC iki +30oC.

Galima naudoti kol nepasibaigė galiojimo laikas.

                           Nenaudoti jei atsirado alergijos simptomai. Negalima vartoti pacientams, kuriems nustatytas padidėjęs jautrumas bet kuriai preparato sudėtyje esančiai medžiagai. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Laikyti nuo +5 °C iki +25 °C.

GUM® „AftaClear“ produktai nebuvo testuojami su nėščiosiomis ar maitinančiomis moterimis. Jeigu jūs naudojate medicininius preparatus, laukiatės ar maitinate krūtimi, pasitarkite su gydytoju ar vaistininku prieš pradėdami vartoti produktą.

Produktų sudėtyje yra natūralūs ingredientai, kurie einant laikui gali pakeisti spalvą – paruduoti.

Jeigu naudojimo metu pajutote neįprastą poveikį, kreipkitės į gamintoją ar autorizuotas instancijas jūsų šalyje.

Medicinos prietaisas II a klasė

Parašykite atsiliepimą apie šią prekę

* Šiuos laukus užpildyti privaloma.
Galite tik įvertinti, komentaro rašyti nebūtina.

Klausti apie šią prekę

Kartu su šia preke dažniausiai perkamos
2011 - 2024 © www.farmaplius.lt Visos teisės saugomos įstatymo.
E-sprendimas: HexaCommerce