Vitaminai ir maisto papildai Medicinos technika Kosmetika, kvepalai Higiena Ortopedija Mamai ir vaikui Lytinei sveikatai Slauga ir negalia Pirmoji pagalba
Ortopedija
Užsiprenumeruokite naujienas

Juosmens ir kryžkaulio įtvaras KR0-20Re

(0 įvertinimų)
Juosmens ir kryžkaulio įtvaras KR0-20Re
Juosmens ir kryžkaulio įtvaras KR0-20Re
*Reali prekės išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotos nuotraukoje, todėl prašome vadovautis prekės savybėmis, kurios nurodytos prekės aprašyme
*Kainos galioja užsakant elektroninėje parduotuvėje. Vaistinėje kainos gali skirtis.

Gamintojas: Ortopagalba, Lietuva

JUOSMENS-KRYŽKAULIO ĮTVARAS KR0–20Re Juosmens įtvaras gaminamas elastinių tekstilinių medžiagų pagrindu. Ortopedinis juosmens įtvaras reguliuojamas
Kaina
30,25 €
Kiekis
  vnt.
Į krepšelį
Spalva
Dydis
Talpa
Skonis
Pristatymo laikas (d.d.):   2 - 5 d.d.
Kitos šio gamintojo prekės Pasiūlyti draugui >

JUOSMENS-KRYŽKAULIO ĮTVARAS KR0–20Re

Juosmens įtvaras gaminamas elastinių tekstilinių medžiagų pagrindu. Ortopedinis juosmens įtvaras reguliuojamas lipniu užsegimu, su metalinėmis planžetėmis, su papildomo įtempimo juostomis. Įtvaras fiksuoja, prilaiko, nukrauna apatinę krūtininę, juosmens ir kryžkaulio stuburo dalis.

Rekomenduojamas stuburo juosmeninės ir apatinės krūtinės dalies fiksacijai bei imobilizacijai, kompleksiškai gydant juosmens ir krūtinės apatinės srities nekomplikuotus stuburo slankstelių lūžius, tarpslankstelinių diskų stuburo išvaržas, juosmens srities sumušimą, raumenų patempimą, taip pat esant stuburo juosmeninės dalies ir pilvo raumenų silpnumui, osteoporozės, osteochondrozės sąlygotų ligų, radikulitų, spondilitų gydymui, o taip pat po operacijų.

SUDĖTIS:  medvilnė 45%, poliesteris 35%, elastanas 17%, nailonas 3%.

DYDIS: Kad įtvaras geriausiai atliktų savo funkcijas, svarbu pasirinkti tinkamą jo dydį (žr. lentelę apačioje). Teisingai parinktas įtvaras turi nesmukti, neveržti, nekelti kitų nemalonių pojūčių.

Dydis XS/1 S/2 M/3 L/4 XL/5 XXL/6 3XL/7 4XL/8
LIEMENS APIMTIS, CM 75 80 85 90 95 100 105 110

REKOMENDACIJOS:  Dėl įtvaro dėvėjimo tikslingumo ir trukmės rekomenduojama konsultuotis su gydytoju. Patariama gaminio nedėvėti ant nuogo kūno. Nedėvėkite įtvaro pastebėjus alerginius odos pakitimus.

PRIEŽIŪRA: Rekomenduojama skalbti ne aukštesnės kaip 40°C temperatūros vandenyje švelniomis skalbimo priemonėmis. Džiovinkite kambario temperatūroje toliau nuo šildymo prietaisų ir tiesioginių saulės spindulių. Saugokite nuo ugnies ir karščio. Gaminį su lipniu užsegimu skalbkite ir džiovinkite užsegtą, kad toks užsegimas nesugadintų kitų drabužių. Prieš skalbiant išimkite iš įtvaro kietas detales.

GARANTINIS LAIKAS: Ortopedinio įtvaro garantinis laikas 4 savaitės nuo įsigijimo datos. Garantiniai įsipareigojimai vykdomi, jeigu nurodytu laikotarpiu gaminys naudojamas pagal tiesioginę paskirtį ir nekeičiama jo konstrukcija, laikomasi rekomenduojamų dėvėjimo ir priežiūros taisyklių.

Parašykite atsiliepimą apie šią prekę

* Šiuos laukus užpildyti privaloma.
Galite tik įvertinti, komentaro rašyti nebūtina.

Klausti apie šią prekę

2011 - 2024 © www.farmaplius.lt Visos teisės saugomos įstatymo.
E-sprendimas: HexaCommerce