Vitaminai ir maisto papildai Medicinos technika Kosmetika, kvepalai Higiena Ortopedija Mamai ir vaikui Lytinei sveikatai Slauga ir negalia Pirmoji pagalba
Pirmoji pagalba
Užsiprenumeruokite naujienas

OMEGAVIT žuvų taukai N120

(0 įvertinimų)
OMEGAVIT žuvų taukai N120
OMEGAVIT žuvų taukai N120
*Reali prekės išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotos nuotraukoje, todėl prašome vadovautis prekės savybėmis, kurios nurodytos prekės aprašyme
*Kainos galioja užsakant elektroninėje parduotuvėje. Vaistinėje kainos gali skirtis.

Gamintojas: Apipharma Ltd

Maisto papildas. 120 minkštų kapsulių. Kiekvienoje kapsulėje yra 1000 mg žuvų taukų. Žuvų taukų sudėtyje yra nesočiųjų riebalų rūgščių EPR ir
Kaina
16,40 €
Kiekis
  vnt.
Į krepšelį
Pristatymo laikas (d.d.):   2 - 4 d.d.
Kitos šio gamintojo prekės Pasiūlyti draugui >

Maisto papildas. 120 minkštų kapsulių. Kiekvienoje kapsulėje yra 1000 mg žuvų taukų. Žuvų taukų sudėtyje yra nesočiųjų riebalų rūgščių EPR ir DHR. Jos vadinamos nepakeičiamomis ir organizmas jų turi gauti su maistu. EPR ir DHR padeda palaikyti normalią širdies veiklą. Dokozaheksaeno rūgštis padeda palaikyti normalią smegenų funkciją ir normalų regėjimą.

Didelės koncentracijos natūralios žuvinės kilmės Omega-3, pagaminti iš ančiuvių ir sardinių. Tam kad gauti didesnį švarumą ir tyrumą – Omega-3 žuvų taukai distiliuoti molekuliniu būdų. Vienoje Omega-3 kapsulėje yra net 1000 mg grynųjų Omega-3 riebalų rūgščių. Būtent tokį kiekį Omega-3 rūgščių mitybos specialistai rekomenduoja suvartoti kasdien normaliai širdies ir kraujagyslių sistemos funkcijai palaikyti.

SUDĖTIS. Koncentruoti žuvų taukai (ne mažiau kaip 18% EPR ir 12% DHR) 71,43 %; kapsulė: želatina, drėgmę išlaikanti medžiaga (glicerolis).

Rekomenduojamos paros dozės sudedamosios dalys (2 kapsulėse): 2000 mg žuvų taukų Iš to EPR (eikozapentaeno rūgšties) – 320 mg DHR (dokozaheksaeno rūgšties) – 200 mg.

OMEGAVIT sudėtyje yra omega-3 riebalų rūgščių, kurios sudaro specialią nesočiųjų riebalų rūgščių grupę. Kadangi mūsų kūnas negali jų generuoti, jie turi būti gaunami iš maisto ar maisto papildų. Omega-3 riebalų rūgščių sudėtyje yra naudingų EPR (eikozapentaeno) ir DHR (dokozaheksaenoinės) riebalų rūgščių, kurios randamos jūros riebiose žuvyse. Kapsulės, kuriose yra omega-3 riebalų rūgščių, rekomenduojamos visiems tiems, kurie rūpinasi savo širdies sveikata. Teigiamas poveikis pasiekiamas per parą vartojant 250 mg EPR ir DHR.

VARTOJIMAS. Vyresni nei 12 metų vaikai ir suaugusieji turi gerti po 1 kapsulę ryte ir 1 kapsulę vakare po valgio.

ĮSPĖJIMAI. Neviršyti rekomenduojamos dozės. Maisto papildas negali būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu laikytis subalansuotos mitybos ir aktyvaus gyvenimo būdo. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Bendra EPA ir DHR paros dozė neturėtų viršyti 5 g. Asmenys, alergiški bet kuriai pagalbinei medžiagai, neturėtų naudoti šio produkto. Nėščia moteris, krūtimi maitinančios moterys ir žmonės, vartojantys vaistus, kurie veikia kraujo krešėjimą, turėtų pasikonsultuoti su gydytoju prieš pradėdami vartoti šį produktą.

LAIKYMO SĄLYGOS. Laikyti gamintojo pakuotėje, sausoje vietoje, ne aukštesnėje nei 25 °C temperatūroje, apsaugotoje nuo šviesos šaltinių.

GAMINTOJAS.  Apipharma d.o.o., Kroatija.

Net kiekis: 120 kapsulių (=166,2 g)

Parašykite atsiliepimą apie šią prekę

* Šiuos laukus užpildyti privaloma.
Galite tik įvertinti, komentaro rašyti nebūtina.

Klausti apie šią prekę

Kartu su šia preke dažniausiai perkamos
2011 - 2024 © www.farmaplius.lt Visos teisės saugomos įstatymo.
E-sprendimas: HexaCommerce