Vitaminai ir maisto papildai Medicinos technika Kosmetika, kvepalai Higiena Ortopedija Mamai ir vaikui Lytinei sveikatai Slauga ir negalia Pirmoji pagalba
Higiena
Užsiprenumeruokite naujienas

RAPID WHITE balinamosios juostelės Max Effect 14vnt

(0 įvertinimų)
RAPID WHITE balinamosios juostelės Max Effect 14vnt
RAPID WHITE balinamosios juostelės Max Effect 14vnt
*Reali prekės išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotos nuotraukoje, todėl prašome vadovautis prekės savybėmis, kurios nurodytos prekės aprašyme
*Kainos galioja užsakant elektroninėje parduotuvėje. Vaistinėje kainos gali skirtis.

Gamintojas: Lornamead

Pirmos balinamosios juostelės be peroksido balina dantis net iki 4 atspalvių tik per vieną savaitę! Pastebimas rezultatas jau po pirmų procedūrų. Saugi
Kaina
Išparduota
Kiekis
  vnt.
Į krepšelį
Pristatymo laikas (d.d.):   2 - 4 d.d.
Kitos šio gamintojo prekės Pasiūlyti draugui >

Pirmos balinamosios juostelės be peroksido balina dantis net iki 4 atspalvių tik per vieną savaitę! Pastebimas rezultatas jau po pirmų procedūrų. Saugi emaliui, patentuota „Sodium Chlorite“ technologija nesukelia dantų jautrumo! Labai paprasta ir patogu naudoti.

Pasiruošimas balinti. Švelniai išsivalykite dantis šepetėliu su dantų pasta.

1 žingsnis.

Norimą balinti dantų paviršių patepkite balinimą skatinančiu pieštuku „Accelerator“. Stenkitės pieštuku patepto dantų paviršiaus neliesti lūpomis, kad nenusivalytų veikliosios medžiagos.

2 žingsnis.

Atsargiai atidarykite juostelių pakuotę pažymėtoje vietoje kampe. Sausomis rankomis nulupkite vieną juostelę nuo plėvelės ir užklijuokite ant viršutinių priekinių dantų. Juostelė klijuojama ta puse, kuri buvo nuklijuota nuo plėvelės. Juostelę klijuokite žiūrėdami į veidrodį, neužklijuokite ant dantenų. Likusią juostelės dalį užlenkite už dantų, nepalikite kabėti. Ta pačia tvarka kitą juostelę užklijuokite ant apatinių dantų. Procedūros metu stenkitės neliesti dantų paviršiaus liežuviu ir neryti seilių. Juostelės savaime ištirpsta po 5–7 min.

Procedūros užbaigimas. Po 7 min. BŪTINAI išsiskalaukite burną vandeniu arba išsivalykite dantis šepetėliu su dantų pasta.

Rekomendacijos. Po procedūros patartina nevalgyti ir negerti 15 min. Rekomenduojama procedūrą atlikti 2 kartus per dieną, 7 dienas iš eilės. Nerekomenduojama atlikti daugiau nei 6 balinimo kursų per metus. Tarp balinimo kursų rekomenduojama daryti ne trumpesnę kaip 4 savaičių pertrauką.

Sudėtyje nėra: natrio laurilsulfato (SLS, sodium lauryl sulfate), parabenų ir peroksido.

Dėmesio!

Negalima naudoti jaunesniems nei 18 metų žmonėms ir vaikams, taip pat sergantiesiems dantenų ligomis, gingivitu, esant kraujuojančioms ar nusmukusioms dantenoms.

Nenaudokite šių priemonių, jeigu esate jautrus bent vienai sudedamųjų dalių. Nenaudokite, jeigu nešiojate dantų lyginamąjį lanką.

„Max Effect“ juostelių nerekomenduojama naudoti ilgiau negu 14 dienų. Ilgesnis naudojimas galimas tik su odontologo priežiūra.

Nerekomenduojama naudoti nėščioms ar maitinančioms moterims. „Max Effect“ juostelės balina tik natūralius dantis.

Karūnėlių, tiltelių ir plombų spalva lieka nepakitusi, jų struktūra nepažeidžiama.

Atsiradus sudirgimui, būtina nutraukti naudojimą.

Vengti patekimo į akis. Patekus į akis, nedelsiant išplauti akis su dideliu švaraus vandens kiekiu. Jei sudirgimas nepraeina, būtina kreiptis į gydytoją. Tik išoriniam naudojimui.

Neryti!

Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.

Geriausia naudoti: žr. atidaryto dangtelio simbolį.

Gamintojas: Lornamead UK Ltd.

Kilmės šalis: JAV.

Parašykite atsiliepimą apie šią prekę

* Šiuos laukus užpildyti privaloma.
Galite tik įvertinti, komentaro rašyti nebūtina.

Klausti apie šią prekę

Kartu su šia preke dažniausiai perkamos
2011 - 2024 © www.farmaplius.lt Visos teisės saugomos įstatymo.
E-sprendimas: HexaCommerce