Vitaminai ir maisto papildai Medicinos technika Kosmetika, kvepalai Higiena Ortopedija Mamai ir vaikui Lytinei sveikatai Slauga ir negalia Pirmoji pagalba
Medicinos technika
Užsiprenumeruokite naujienas

Riešinis kraujospūdžio matuoklis OMRON RS6

(2 įvertinimų)
Riešinis kraujospūdžio matuoklis OMRON RS6
Riešinis kraujospūdžio matuoklis OMRON RS6
*Reali prekės išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotos nuotraukoje, todėl prašome vadovautis prekės savybėmis, kurios nurodytos prekės aprašyme
*Kainos galioja užsakant elektroninėje parduotuvėje. Vaistinėje kainos gali skirtis.

Gamintojas: Omron, Japonija

OMRON RS6 - Ypatingai lengvas, plonas ir tylus riešinis kraujospūdžio matuoklis, tinka dažnai keliaujantiems. Intellisense ™ technologija. IntellisenseTMtechnologija nustato reikiamą oro pripūtimo lygį kiekvienam matavimui individualiai
Kaina
Išparduota
Kiekis
  vnt.
Į krepšelį
Nemokamas pristatymas
Pristatymo laikas (d.d.):   1 - 2 d.d.
Garantija (mėn.):   60
Kitos šio gamintojo prekės Pasiūlyti draugui >

Ypatingai lengvas, plonas  ir tylus, tinka dažnai keliaujantiems.

 Puikus pasirinkimas gyvenantiems aktyviai.

Naujausias kraujospūdžio matuoklis. Šis kompaktiškas prietaisas yra ypač lengvas.  Plono dizaino ir tyliai atliekantis kraujospūdžio matavimą prietaisas, puikiai tinka žmonėms, gyvenantiems aktyviai  ir dažnai keliaujantiems. Jo plonas korpusas ir tylus veikimas daro RS6 visai nepastebimą. Jis išmatuos kraujospūdį bet kur ir niekas nepastebės, kad Jūs tai darote, nes matuoklis veikia labai tyliai. Įdiegtos pačios pažangiausios technologijos, apimant nereguliarų širdies plakimo ir judėjimo susekimą, bei pažangų širdies padėties daviklį.

Apskritai tai puiku aktyviam asmeniui, kuris visada yra užsivertęs darbais.

  • Intellisense ™ technologija. IntellisenseTMtechnologija nustato reikiamą oro pripūtimo lygį kiekvienam matavimui individualiai, todėl oro niekada nebus pripūsta daugiau nei reikia. Garantuoja tikslius rezultatus, greitą ir patogų matavimą.
  • Pažangus širdies padėties daviklis. Padeda išvengti neteisingo kraujospūdžio duomenų parodymo dėl netinkamos rankos padėties matavimo metu.
  • Nereguliaraus širdies ritmo indikatorius. Kraujospūdžio matavimo metu automatiškai nustato nereguliarų širdies ritmą. Jei ekrane dažnai rodomas neritmingo širdies plakimo ženklas, apie tai praneškite savo gydytojui.
  • Teisingo rankovės uždėjimo sistema. Matuoklio ekrane parodoma, ar teisingai buvo uždėta rankovė, tam, kad būtų gauti tikslūs matavimo rezultatai.
  • Matavimas atliekamas labai tyliai.  
  • 3 matavimų vidurkio skaičiavimas. Pateikiami tikslesni kraujospūdžio parodymai, kai matuoklis automatiškai išveda 3 matavimų atliktų per 10 minučių rezultatų vidurkį.           
  • Kūno judėjimo daviklis. Nustato bet kokį judėjimą matavimo metu, kuris gali įtakoti matavimo rezultatų tikslumą.
  • Kraujospūdžio lygio indikatorius.     Ekrane pasirodo liniuotė, kuri praneša apie aukštesnį negu norma spaudimą ir galimą hipertenzijos pavojų.
  • Atmintis x90.              
  • Kliniškai patvirtintas. Ypatingai patikimas ir tikslus atestavimas, kurį savo produktams taiko didžiausios sveikatos organizacijos. 
  • Pritaikytas riešo apimčiai 13.5-21.5cm.                    
  • Didelis ekranas (44x38 mm).            
  • Kietas saugojimo dėklas.                   
  • 5-ių metų garantija. 

Parašykite atsiliepimą apie šią prekę

* Šiuos laukus užpildyti privaloma.
Galite tik įvertinti, komentaro rašyti nebūtina.

Klausti apie šią prekę

Susiję straipsniai bei patarimai
2011 - 2024 © www.farmaplius.lt Visos teisės saugomos įstatymo.
E-sprendimas: HexaCommerce