Vitaminai ir maisto papildai Medicinos technika Kosmetika, kvepalai Higiena Ortopedija Mamai ir vaikui Lytinei sveikatai Slauga ir negalia Pirmoji pagalba
Medicinos technika
Užsiprenumeruokite naujienas

Kraujospūdžio matuoklis automatinis OMRON M4 Intelli IT

(0 įvertinimų)
Kraujospūdžio matuoklis automatinis OMRON M4 Intelli IT
Kraujospūdžio matuoklis automatinis OMRON M4 Intelli ITKraujospūdžio matuoklis automatinis OMRON M4 Intelli ITKraujospūdžio matuoklis automatinis OMRON M4 Intelli IT
*Reali prekės išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotos nuotraukoje, todėl prašome vadovautis prekės savybėmis, kurios nurodytos prekės aprašyme
*Kainos galioja užsakant elektroninėje parduotuvėje. Vaistinėje kainos gali skirtis.

Gamintojas: Omron, Japonija

Kraujospūdžio matuoklis Omron M4 Intelli IT  su išmania rankove    Šis prietaisas naudoja naujausią BLUETOOTH Smart
Kaina
114 €
Kiekis
  vnt.
Į krepšelį
Nemokamas pristatymas
Pristatymo laikas (d.d.):   2 - 4 d.d.
Barkodas:   4015672111776
Garantija (mėn.):   60
Kitos šio gamintojo prekės Pasiūlyti draugui >
Kraujospūdžio matuoklis Omron M4 Intelli IT  su išmania rankove 
 
Šis prietaisas naudoja naujausią BLUETOOTH Smart technologiją, kuri garantuoja stabilią jungtį ir mažas energijos sąnaudas. Naudojant OMRON CONNECT sveikatos priežiūros programėlę, galite savo duomenis iš matuoklio žiūrėti tiesiog savo telefone ar planšetėje. Galite sekti dienos, savaitės ar mėnesio, kraujospūdžio ir pulso matavimo duomenis, išsamiose diagramose.  Be to, duomenis apie savo kraujospūdį jūs galėsite saugoti ir perduoti savo gydytojui.
  • IntellisenseTM technologija nustato reikiamą oro pripūtimo lygį kiekvienam matavimui individualiai, todėl oro niekada nebus pripūsta daugiau nei reikia. IntellisenseTM technologija – tai greitas matavimas, patogumas ir tikslumas.
  • Švelni spaudimo kontrolės sistema. Sistema optimaliai parenka greitį ir spaudimą, kad rankovė būtų švelniai pripūsta. Todėl niekada nepajusite skausmo, dėl per daug užveržtos rankos.
  • INTELLI WRAP „išmani“ rankovė ypač gerai priglunda prie rankos. 30% didesnė rankovės ir arterijos kontakto sritis garantuoja tikslius matavimo rezultatus, net ir tada, kai rankovė uždėta netinkamai. Tinka žastui nuo 22cm iki 42 cm.
  • Hipertenzijos indikatorius. Rodomas tada, kai matavimo metu kraujospūdis  viršija normas (135/85 mmHg).
  • Keletas matavimo vidurkio režimų: rytui, vakarui ir savaitei. Galima atskirai peržiūrėti savaitės, ryte ar vakare išmatuotas vidutines vertes.
  • Judėjimo klaidos simbolis. Labai svarbus, vertinant tikslumą.
  • Patobulinta teisingo rankovės uždėjimo sistema- specialus simbolis pažymi, ar teisingai buvo uždėta rankovė, tam, kad būtų gauti tikslūs matavimo rezultatai.
  • Nereguliaraus pulso indikatorius.  Aptinka visų formų aritmijas (tame tarpe ir prieširdžių virpėjimą). Jei nereguliaraus pulso dažnis priimtinas (nedidelis), tai ekrane bus matomi rezultatai kartu su nereguliaraus pulso ženklu.
  • Naudotojo jungiklis 2 asmenims: atmintyje išsaugo 60 matavimų kiekvienam atskirai iš 2 naudotojų su datos ir laiko parodymais.
  • Kliniškai patvirtintas tikslumas pacientams, sergantiems hipertenzija, diabetu, nėščioms moterims. Ypatingai patikimas atestavimas, kurį savo produktams taiko didžiausios sveikatos organizacijos.
  • 5 metų garantija.

Parašykite atsiliepimą apie šią prekę

* Šiuos laukus užpildyti privaloma.
Galite tik įvertinti, komentaro rašyti nebūtina.

Klausti apie šią prekę

Kartu su šia preke dažniausiai perkamos
2011 - 2024 © www.farmaplius.lt Visos teisės saugomos įstatymo.
E-sprendimas: HexaCommerce