Vitaminai ir maisto papildai Medicinos technika Kosmetika, kvepalai Higiena Ortopedija Mamai ir vaikui Lytinei sveikatai Slauga ir negalia Pirmoji pagalba
Medicinos technika
Užsiprenumeruokite naujienas

Žingsniamatis OMRON Walking Style IV (baltas)

(1 įvertinimų)
Žingsniamatis OMRON Walking Style IV (baltas)
Žingsniamatis OMRON Walking Style IV (baltas)
*Reali prekės išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotos nuotraukoje, todėl prašome vadovautis prekės savybėmis, kurios nurodytos prekės aprašyme
*Kainos galioja užsakant elektroninėje parduotuvėje. Vaistinėje kainos gali skirtis.

Gamintojas: Omron, Japonija

Walking style IV žingsniamatis, sudegintų kalorijų kiekiui nustatyti, baltos spalvos Naujasis Walking style IV apjungia visų pripažintą  3-jų pjezo
Kaina
Išparduota
Kiekis
  vnt.
Į krepšelį
Pristatymo laikas (d.d.):   2 - 4 d.d.
Garantija (mėn.):   24
Kitos šio gamintojo prekės Pasiūlyti draugui >

Walking style IV žingsniamatis, sudegintų kalorijų kiekiui nustatyti, baltos spalvos

Naujasis Walking style IV apjungia visų pripažintą  3-jų pjezo daviklių technologiją ir naują grakštų dizainą. Jis suteikia galimybę savarankiškai ir individualiai nusistatyti vaikščiojimo rėžimą ar treniruotes ir pagerina vaikščiojimo įgūdžius. Jį paprasta naudoti dėl lengvo dizaino.

·       Trijų daviklių technologija (3D sensorius)gali nustatyti, ar žmogus juda, kokia kryptis jis juda. Tai yra, labai tiksli, mikro elektromechaninė technologija, kuri  naudojama  kai kuriose pažangiose mobiliųjų telefonų sistemose. Lankstus ir universalus naudojimas, žingsniamatį galima nešiotis bet kur, kur Jums patogu (prisegti prie diržo, kišenėje ar portfelyje)

·       Aktyvumo rėžimas. Paspaudus mygtuką, pradedama skaičiuoti naudotojo aktyvumas. Prietaisas apskaičiuos žingsnius, nueitą atstumą, sunaudotos energijos ir sudegintų riebalų kiekį, kiekvienam individuliai, pagal įvestus vartotojo duomenis. Vartotojas kasdien gali pamatyti visus apskaičiuotus duomenis.

·       Aerobikos rėžimas papildomiems pratimams. Žingsniamatis OMRON Walking style IV yra ir aerobinis žingsniamatis, kuris skaičiuoja pastovių žingsnių skaičių. Pastovūs arba aerobiniai žingsniai - yra fiziniai pratimai, kurie mums padeda išlikti sveikiems. Pastovūs žingsniai yra skaičiuojami atskirai, kai nueinama 60 žingsnių per minutę arba daugiau nei 10 minučių iš eilės. Jei bus ilsimasi mažiau nei 1 minutę po ilgiau nei 10 minučių ėjimo be pertraukos, tai bus laikoma kaip “besitęsiantis (ar aerobinis, ar pastovus) ėjimas”. Pvz.: Jeigu Jūs 20 min. eisite, per minutę žengdami 120 žingsnių, iš viso Jūs nužingsniuosite 2400 žingsnių.

·       Dizainas. Plonas ir lengvas prietaisas. Lengva nešiotis, pvz. kelnių kišenėje.

·       Žingsniai. Parodo, kiek kasdien nueinate žingsnių. Tai Jus motivuoja kitą dieną padaryti dar daugiau žingsnių.

·       Atstumas. Parodo atstumą, kurį nueinate. Gaunate ataskaitą, kiek kilometrų kasdien nueinate.

·       KCAL. Ekrane parodoma, kiek kasdien papildomai sunaudojate energijos vaikščiodami. Padeda skaičiuoti kalorijas ir laikytis dietos.

·       Sudeginami riebalai. Ekrane parodoma, kiek per dieną sudeginote riebalų (gramais). Su šiuo prietaisu galėsite stebėti, kasdien sudeginamų riebalų kiekį, ir riebalų kiekį, kurio netenkate bėgiojant ar vaikščiojant.

·       Laikrodis.Bet kuriuo metu galite pasižiūrėti, kiek yra valandų, ar kada pradėjote treniruotę.

·       Galimybė pasirinkti matavimo vienetus (svarai – kilogramai, pėdos – centimetrai, mylios – kilometrai).

·       Spaustukas su dirželiu. Vartotojas žingsniomatį gali prisisegti praktiškai bet kur. Spaustukas garantuoja, kad žingsniomačio nepamesite treniruotės metu.

Parašykite atsiliepimą apie šią prekę

* Šiuos laukus užpildyti privaloma.
Galite tik įvertinti, komentaro rašyti nebūtina.

Klausti apie šią prekę

2011 - 2024 © www.farmaplius.lt Visos teisės saugomos įstatymo.
E-sprendimas: HexaCommerce